Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhinnétek, ha a pasi azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek, ha a pasi azzal az indokkal mondaná le a ma délutáni randit, hogy a mamájának este szívinfarktusa volt, és hozzá megy be látogatóba délután?

Figyelt kérdés

De azt mondta, hogy ha nekem megfelel, akkor szombatra átrakhatjuk, és ne haragudjak.

Ez csak szerintem kamu szagú?

2024. febr. 9. 08:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
23%
Erosen az.
2024. febr. 9. 08:35
 2/29 anonim ***** válasza:
13%
Az kamu
2024. febr. 9. 08:39
 3/29 anonim ***** válasza:
93%

Miután a mamám utolsó évei mindig kórházról szóltak, törés, kilyukadt epehólyag, gyógyszerbeállítás, aztan a 2 hetes haldoklása, én elhinnék most minden ilyet, nyilván hazugságot is.

Ettől függetlenül nem tudom, hol tartatok , gondolom az elejē, relejsen irreveláns,mit csinál

2024. febr. 9. 08:40
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elhinném és megérteném. Ha sorozatban lepasszolja a találkozókat, akkor fognék gyanút és hagynám a francba.
2024. febr. 9. 08:42
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer fordul elő ilyen, akkor igen, ráadásul új időpontot is ajánlott. Ha már rendszeres a lemondás, az gyanús.

N

2024. febr. 9. 08:48
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Ha most ennyi bizalmat sem szavazol a másiknak ott már gáz van. Vagy érzékeled rajta, hogy megbízhatatlan vagy korábbi tapasztalatok miatt előre ki vetíted rá, hogy biztos kamuzik. Hiába fog igazat mondani te mindig a hátsó szándékot fogod benne látni. Ha normálisan állnál hozzá, akkor azt mondanád, hogy oké legyen egy másik időpont, ha akkor is van valami, na akkor mondom azt, hogy hagyjuk.
2024. febr. 9. 08:53
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat nem a bizalomra fog épülni.
2024. febr. 9. 08:54
 8/29 anonim ***** válasza:
98%

Feltéve, hogy első alkalommal van ilyen, én nem látok okot kamunak titulálni. Nem tudhatod egyszerűen. Ellenben egyet értek azzal, aki szerint kivetíted rá a saját elképzelésed. A lényeg az, hogy így ne akarj ismerkedni szerintem. Bármi van, egyből kamuzik az illető és ne legyen élete rajtad kívül, csak te létezz benne? No-no... van az embernek családja, rokonsága is.

Ne haragudj, de az élet zajlik és történnek rossz események is.

Fordított esetben kaszát-kapát eldobva inkább randizni mennél? Nehezen hiszem...

2024. febr. 9. 09:03
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

A mamájának baja van = este összejött Chaddel és most vele hancúrozik éppen....

Undorító kamu sztorikat találnak ki az asszonyok.

2024. febr. 9. 09:08
 10/29 anonim ***** válasza:
98%
#9 Hülye incel. A kérdést nő tette fel, te agyhalott.
2024. febr. 9. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!