Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek, ha a pasi azzal az indokkal mondaná le a ma délutáni randit, hogy a mamájának este szívinfarktusa volt, és hozzá megy be látogatóba délután?
De azt mondta, hogy ha nekem megfelel, akkor szombatra átrakhatjuk, és ne haragudjak.
Ez csak szerintem kamu szagú?
Miután a mamám utolsó évei mindig kórházról szóltak, törés, kilyukadt epehólyag, gyógyszerbeállítás, aztan a 2 hetes haldoklása, én elhinnék most minden ilyet, nyilván hazugságot is.
Ettől függetlenül nem tudom, hol tartatok , gondolom az elejē, relejsen irreveláns,mit csinál
Ha egyszer fordul elő ilyen, akkor igen, ráadásul új időpontot is ajánlott. Ha már rendszeres a lemondás, az gyanús.
N
Feltéve, hogy első alkalommal van ilyen, én nem látok okot kamunak titulálni. Nem tudhatod egyszerűen. Ellenben egyet értek azzal, aki szerint kivetíted rá a saját elképzelésed. A lényeg az, hogy így ne akarj ismerkedni szerintem. Bármi van, egyből kamuzik az illető és ne legyen élete rajtad kívül, csak te létezz benne? No-no... van az embernek családja, rokonsága is.
Ne haragudj, de az élet zajlik és történnek rossz események is.
Fordított esetben kaszát-kapát eldobva inkább randizni mennél? Nehezen hiszem...
A mamájának baja van = este összejött Chaddel és most vele hancúrozik éppen....
Undorító kamu sztorikat találnak ki az asszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!