Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más felesége is besárkányosodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más felesége is besárkányosodik délutáni alvás után vagy csak az enyém ilyen?

Figyelt kérdés

8 hónapos a kislányunk.

Még mielőtt megszólnátok, amennyire csak tudom, kiveszem a részem a gyereknevelésből!

Ha nem fekszik le aludni, akkor tök normális, de délutáni szunya alatt történik valami vele, és egészen lefekvésig kötekszik.

Ma reggel is délelőtt főztem, ő kitakarított. Tök jó napunk volt: nevettünk, beszélgettünk, a kicsi se volt nyugos. Majd lefeküdt aludni délbe, felkelt délután, és azóta kötekszik. Megállás nélkül. Ha ellenszólok neki, akkor az a baj, ha hallgatom, akkor az a baj. De nem bírok sokáig hallgatni, visszaszólok neki, és ebből lesz a vita, veszekedés. Már kibírhatatlan, amit csinál. Akárhogy próbálok rákérdezni mi a baja, nem tudja a választ.

2022. ápr. 15. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a gyerek ilyen délutáni alvás után. Én bár aludhatnék, 2 éve nem aludtam rendesen, a délutáni alvás csak álom 😄 úgyhogy sajnos fogalmam sincs milyen egy délutáni alvás.

30N

2022. ápr. 15. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Na, nálunk is ez van. Ha délután alszok egyet, ébredés után férjem kiállhatatlan. Tisztára mintha baja lenne, hogy aludtam. Ez persze nem tetszik nekem. Erre meg persze ő vág vissza, hogy menjek vissza aludni még egy kört, mert látszik igen rosszul ébredtem. És kezdődik az ördögi kör, hogy ki az undok eredetileg, ki kezdte.
2022. ápr. 15. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Minden ilyen kérdés megerősít abban, hogy tényleg nem akarok gyereket.
2022. ápr. 15. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tapasztalom néha magamon is, szval rákerestem, és ja, ez egy valós jelenség.

2022. ápr. 15. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Még nem olvastam el a cikket, de nekem többen mesélték (sógornőm, szomszédasszonyom), hogy délután inkább nem alszanak, akármennyire fáradtak, mert utána használhatatlanok.

Az biztos, hogy a legtöbb nő, aki gyereket nevel, háztartás vezet, mh-en dolgozik, a férjével kellően foglalkozik, az nagyon komoly fáradtsággal és kialvatlansággal küzd(het).

Próbáld meg elérni nála, hogy éjszaka aludjon többet.

2022. ápr. 15. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi lehet az oka, talán a hormonok a szoptatás miatt.

Én mondjuk apuka vagyok, de szoktam délután szundítani. Már 20-on évesen szerettem hétvégén du. befeküdni a kanapéra, és a tv előtt szunyálni egy fél órát.

Az első karantén idején viszont szinte minden nap du.bevertem a szunyát kb.1 órára, ha a gyerekek hagyták. Utána mindig frissebb voltam, nem haraptam.

2022. ápr. 15. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egyetemi évek alatt aludtunk, ha úgy volt, ha nagyon fáradtak voltunk. Mikor felkeltem, én kába voltam, fáradt, nem volt kedvem sok mindenhez. Gondolom neki még sok dolga van a gyerek mellett kelés után, így emiatt mogorva. Az ember kábán próbálja nyomni az ipart a ház körül, meg ott egy kicsi baba is még. Legalább én ahogy visszaemlékszem, felkelés után én csak úgy elvoltak magamnak, elég volt magamhoz térnem.
2022. ápr. 15. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
7-essel értek egyet, ez lehet az ok. Beszélgess vele erről normálisan, mikor jobb kedvében van, hogy ezt látod, gondolja ő is végig hogy mi lehet ennek az oka. Mit tudtok közösen tenni annak érdekében, hogy ne így legyen. Első lépésként neki is fel kell ismernie ezt, hogy itt ilyenkor valami nála nem okés, és mi lenne számára jó ebben a helyzetben. Aztán meg kell próbálni konzenszusra jutni.
2022. ápr. 16. 03:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én detto ugyanilyen vagyok és még gyerek sincs. Hétvégén ledőlünk pihenni és ha elalszom véletlenül, akkor minden baj meg ingerült vagyok. Párom szintén zenész, csak ő alapból is türemesebb, ezért nehezebb észrevenni, de ő is kötekedik meg semmihez nincs kedve. Most is így vagyunk, kalácsot akartunk csinálni (egész nap gürizés után a konyhában, du. 1 órát aludtunk), de már semmi kedvünk semmihez.

Az idális szunya 10-20 perc lenne. Pont emiatt megbeszéltük, hogy 25 pecre állítunk ébresztőt, mert egymás torkának akarunk esni egy szimpla kérdés miatt is. Esetleg próbáld meg felébreszteni a feleséged kevesebb, mint 20 percre rá, hogy elaludt, hátha jobb lesz.

2022. ápr. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!