Ha az osztállyal délutáni színházi előadásra megyünk miben menjen a kisfiam, ünneplőben?
Figyelt kérdés
Pécsi Nemzeti Szinház Pán Péter.2015. ápr. 13. 10:47
1/10 anonim válasza:
Nem kell ünneplő, csak valami normális ruha legyen. Pl. ne melegítő, ne rikító felső.
2/10 anonim válasza:
Szerintem csinosan, de nem feltétlenül ünneplőben.
Pl sötét farmer és ing.
3/10 anonim válasza:
Vászonnadrág, bársonynadrág, ing, vagy vékony hosszú ujjú felső. Esetleg vékonyabb kötött pulcsi, mellény.
4/10 anonim válasza:
Ne kisöltönyben küldd semmiképp, meg nem is mesefigurás szabidőruhában. Farmer vagy bársonynadrág, hozzá ing mellénnyel vagy szebb pulcsi.
5/10 anonim válasza:
Farmer, póló. Színházba nem kell kiöltözni.
6/10 anonim válasza:
Színházba illik rendesen felöltözni, a melegítő, farmer nem oda való, én sötét nadrágot és vagy egy elegánsabb felsőt/pulcsit vagy inget adnék rá.
7/10 anonim válasza:
Farmerben biztos nem vinném. Az még moziba rendben, de színházba kizárt.
8/10 anonim válasza:
Színházba nem kell kiöltözni, ez egy tévhit. Nyilván nem macinaciba megy mert az még utcára sem való.
9/10 anonim válasza:
Tudjuk, sokan esküvőre is elmennek farmerben:) Nem oda való. Megtiszteljük a színészeket, a munkájukat egy normális öltözettel. Felnőttként sem mentem soha farmerben színházba.
10/10 anonim válasza:
Nemrég voltunk színházban, a férjem farmerben és fekete ingben jött, casual bőrcipővel, teljesen rendben volt, mások se voltak sokkal jobban kiöltözve. Azért nem lagzi, ahova öltönyben kéne menni. Pláne egy gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!