Mivel töltöd a gyereked délutáni alvás idejét?
Mennyi időt jelent ez kb ?
köszi!
Felesben házimunkával és pihenéssel.
Pont a "minden érdekel" és lomolós korszakát éli a baba, mindenbe belemászna amibe nem szabad, így olyankor szoktam wc-t pucolni, fürdőt takarítani, felmosni. Ha ezekkel nincs teendő, akkor olvasok, tv-t nézek, netezek.
Már csak 1x alszik,kb.olyan 1,5 órát.
Olyankor már csak pihizek,netezek,olvasok,vagy leheveredek a kanapéra és elmélázok.Szerencsére nagyon jól eljátszik egyedül,minden házimunkát meg tudok csinálni mellette,így mire eljön az alvás ideje,addigra mindennel végzek. :)
22 hónapos
A nagy 3,5 éves. Ha itthon van, akkor alszik déltől 3-4-ig.
A kicsi 9 hós, egyszer alszik. Déltől kb. 2-3-ig.
Én mellettük simán tudom végezni a házimunkát. Elfoglalják magukat külön-külön és közösen is.
Néha még "be is segítenek" :)
Amikor alszanak, akkor én is pihenek.
Elrámolom a játékait, főzök magamnak egy jó teát, vagy kv-t, olyankor szoktam a mosogatógépet ki-be pakolni (nem szeretem, ha abban rámol), aztán általában eldőlök az ágyon és élvezem a csendet:)
Netezek, tv-zek vagy olvasok, közben kötök vagy horgolok.
Már nagyfiú, csak 1szer alszik, 2,5-3 órát.
Házimunkát akkor csinálom, ha ébren van.
Hülye leszek azt a 2 óra szabadságot ilyesmire pazarolni míg alszik.
Vagy tv-zek, netezek, vagy csak fekszem az ágyon, írok, eszek stb.
Átlag 2 óra/nap, egyszer. Sokszor elveszi az időt a házimunka (sütök-főzök, vasalok, felmosok, pakolom a játékait, bármi, csak csendes munka legyen). Mellette pár dolgot tudok elvégezni, még nagyon nem tud/szeret egyedül eljátszani, így igényel. Néha jut ilyen luxusra is idő, mint net, tv, filmezés, egyéb csendes hobbi sajnos. :(
17 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!