Délutáni alvás a gyerekkel?
Szoktál vele/velük pihenni te is vagy akkor végzed a házimunkát?
Ciki ha egyszer-egyszer alszom vele én is?
Szoktam bizony!
A mi ágyunkban alszunk olyankor.
Miért lenne ciki?!
21 hónapos, amióta megszületett, minden délután alszom vele együtt.
A házimunkát együtt végezzük.
Nem érzem cikinek.
Rend van, tisztaság van, ki van mosva a ruha, meg van főzve, süti is van, mi kell még.
Mivel en reggel nyolcra igyekszem vegezni a hazimunkaval, mielott a gyerekek ebrednek, igy meg alhatnek is delben. De nem tudok, mert ket fiam van (21 es 7 honaposak), tiz napbol talan egyszer fordul elo, hogy egyidoben alszanak. Igyhat felebred az egyik, fektetem a masikat, mire o is felebred, addigra elalmosodik az elso, en meg folyamatosan babazhatok.
Amugy ha nem is aludnek, de tuti leulnek pihenni, filmet neznek, neteznek, ha egys
Nem ciki! Nagyon kellemes.
Én fősulira járok és az alvásidőt tanulásra szoktam használni. De néha mikor már nagyon fáradt vagyok, akkor nagyon kellemes egy jó nagyot aludni a Kicsivel. Ő amúgy 14 hós. De ha tehetném sűrűbben aludnék vele!!!
Amúgy nálunk is kész a házimunka. Csinálunk szinte mindent együtt. :)))
Én képtelen vagyok nappal aludni, akármilyen fáradt vagyok. Irigylem azokat, akik tudnak, komolyan, néha nekem is olyan jó lenne, csak nem megy :)
Én a délutáni alvás idején olvasok, netezek, rejtvényt fejtek, tévézek, vagy ilyesmi, szóval pihenés van, csak aludni nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!