Mivel töltöd a gyereked délutáni alvás idejét?
Mennyi időt jelent ez kb ?
köszi!
16 hónaposom van, 2-2,5 órát alszik délutánonként. Addig én tanulok, olvasok, emailekre válaszolok, sorozatot nézek, egyszóval kikapcsolódok.
Szerencsére eléggé jól bejáratott napirendünk van már egy ideje, amiben bőven megfér a közös játék és a házimunka is az ébren töltött ideje alatt. Reggel kb 1-1,5 órát töltök takarítással, mosogatással, mosás berakásával, főzéssel, utána megyünk a parkba, játszótérre. Az alvásidejében kizárólag pihenek, mert nekem szükségem van erre a pár óra feltöltődésre. Ha felébred, utána szintén csak vele foglalkozom, olyankor már nem végzek semmiféle házimunkát.
Délelőtt alszik 1 órát,akkor ide feljövök,közben fejnem kell,szóval kellemest a hasznossal.
Délután,mire elalszik,akkora suliban vagyok és este érek haza. (3.szakmámat tanulom)
Hétvégén vagy csak szabad 1,5 órám,amikor alszik délután: olyankor sütit sütök,főzök,takarítok,hajat festek,körmömet csinálom,ilyesmik.Elég kevés a szabad időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!