Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel töltöd a gyereked...

Mivel töltöd a gyereked délutáni alvás idejét?

Figyelt kérdés

Mennyi időt jelent ez kb ?

köszi!

2014. nov. 10. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kb. 2 orat alszik delutan ( most is). Ilyenkor gyors megcsinalom a hazimunkat, ami nem jar zajjal, aztan netezek, tvzek. Porszivozni egyutt szoktunk, nagyon szereti (masfel eves). Nem szeretem akkor csinalni a hazimunkat, amikor ebren van, inkabb vele foglalkozom.
2014. nov. 10. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:

16 hónaposom van, 2-2,5 órát alszik délutánonként. Addig én tanulok, olvasok, emailekre válaszolok, sorozatot nézek, egyszóval kikapcsolódok.

Szerencsére eléggé jól bejáratott napirendünk van már egy ideje, amiben bőven megfér a közös játék és a házimunka is az ébren töltött ideje alatt. Reggel kb 1-1,5 órát töltök takarítással, mosogatással, mosás berakásával, főzéssel, utána megyünk a parkba, játszótérre. Az alvásidejében kizárólag pihenek, mert nekem szükségem van erre a pár óra feltöltődésre. Ha felébred, utána szintén csak vele foglalkozom, olyankor már nem végzek semmiféle házimunkát.

2014. nov. 10. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Elmúlt kétéves a fiam és másfél-két órát alszik délután. Akkor jövök ide gépezni(mint most), megiszom egy kávét és pihenek vagy olvasok.. Kikapcsolódok, mert a két nagyobb ha haza jön a suliból-oviból és a kicsi is felébred, akkor este 8-ig nyüzsi van:-)))
2014. nov. 10. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
2,5 éves fiam másfél-2 órát alszik. Alvásidőben szoktam felmosni, ha ébren van nem lehet, mert félek elcsúszik, úgyse marad egyhelyben mig megszárad. Iszom egy jó kávét, rendbe rakom a konyhát, vagy kimegyek az udvarra a virágokkal bajlódni. Ha még marad idő, bekapcsolom a laptopot és netezek, élvezem a csendet.
2014. nov. 10. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Délelőtt alszik 1 órát,akkor ide feljövök,közben fejnem kell,szóval kellemest a hasznossal.

Délután,mire elalszik,akkora suliban vagyok és este érek haza. (3.szakmámat tanulom)

Hétvégén vagy csak szabad 1,5 órám,amikor alszik délután: olyankor sütit sütök,főzök,takarítok,hajat festek,körmömet csinálom,ilyesmik.Elég kevés a szabad időm.

2014. nov. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!