Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek, ha a pasi azzal az indokkal mondaná le a ma délutáni randit, hogy a mamájának este szívinfarktusa volt, és hozzá megy be látogatóba délután?
De azt mondta, hogy ha nekem megfelel, akkor szombatra átrakhatjuk, és ne haragudjak.
Ez csak szerintem kamu szagú?
Legalább annyi esélye van annak, hogy igaz, mint hogy nem.
Mivel rögtön felajánlott egy másik időpontot, nem aggódnék ezen.
Tegyük fel, hogy igaz és tényleg aggódik a mamája miatt, vajon neked a randi vagy a mama lenne fontosabb? Na ugye :-) Remélem, azért legalább válaszoltál, hogy jobbulást a mamájának.
Én akkor kezdenék aggódni, ha a szombatit is lemondja valamilyen ürüggyel.
Nagyon tetszett ez a válasz.
Egyébként bármi lehet, bármikor bárkivel történhet ilyen. Én elhinném nyilván ha huszadik alkalom, hogy valami családtag épp rosszul van vagy orvoshoz kell vinni a cicát/kutyát az más lenne.
#15 azért utánajárnék, mert ha igaz, akkor leírtad magad
#8 voltam, asszem'
Ezzel azért kevesen mernek viccelődni. Kivéve ha a mamája már rég meghalt.
Én elfogadnám, főleg ha ez az első ilyen eset. Sőt még lehet én mondanám hogy holnap is legyen vele ha szeretne.
Mindkét nagymamám meghalt már, tudom hogy ha olyan a helyzet akkor minden nap számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!