Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Lefőtt a kávé", azaz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Lefőtt a kávé", azaz hogy tudnék beletörődni abba, hogy nincs már sok esélyem a boldog kapcsolatra?

Figyelt kérdés

29/N vagyok, 2.5 éves kapcsolatom ért véget. Ő volt az egyetlen, akivel együtt éltem, házasságot, gyereket terveztünk. Alapvetően jó kapcsolat volt, jól bánt velem, de elkövetett valamit, amit nem tudtam neki megbocsátani. Másfél évig próbálkoztam, addig együtt voltunk és folyamatosan romlott meg a kapcsolatunk. Én is hibás vagyok, megbocsáthattam volna, de nem ment, pszichológushoz is elmentem de nem segített.

Amikor összejöttünk, már akkor arra gondoltam, hogy ez ilyen "utolsó esély", ha szeretnék gyerekeket és nem kapkodva, akkor még épp időben ismerkedtünk meg. 30-asként én biztosan sietni akarnék, hogy valakivel összejöjjek és esküvő meg gyerek legyen rövid időn belül. Csak szerintem arra nincs esélyem, hogy annyira jó párkapcsolatot találjak, úgyhogy valószínűleg nekem ez már megalkuvás lesz. Rossz érzés, hogy minden amit együtt terveztünk nem jött össze.

Tudom, hogy akár 40 évesen is szülhetek, de nem akarok. Már azon is gondolkodtam, hogy el kéne fogadnom, hogy nem lesz családom. Ez a kapcsolatom volt a legjobb, és ez is el lett rontva, a korábbiakban még többet is sérültem, nem hiszem, hogy a következő párom olyan lenne, akit közel tökéletesnek tartok. Inkább olyan, aki hajlandó velem együtt lenni és én is elvagyok vele.

2024. febr. 7. 07:18
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
87%
Szerintem tegyél egy szívességet a következő jelöltnek és ne gyere vele össze, amíg nem vagy rendben lelkileg.
2024. febr. 7. 07:21
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Hidd el nala jobbat konnyeden talalsz majd...
2024. febr. 7. 07:33
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

Túl fiatal vagy te még ahhoz, hogy azt mondd el neked lefőtt a kávé

Abszolút nem futottál ki az időből szerintem

2024. febr. 7. 07:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamámra 68 évesen talált rá újra a szerelem. Nincs ilyen, hogy "lefőtt a kávé", maximum a te hiedelemrendszeredben.

Fiatal vagy, tedd magad rendbe lelkileg és ha újra nyitottnak érzed magad, kezdj el ismerkedni. Sokaknak ér véget ilyen korban ,,az igazinak hitt" kapcsolatuk és találják meg később a párjukat.

2024. febr. 7. 08:33
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Hogy lehetsz ilyen buta, hogy 29 évesen leíró magad? Bőven van még időd családot alapítani, nem kell tuldramatizalni.
2024. febr. 7. 08:33
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi,hagyj egy kis időt magadnak.Még nem futottak ki semmiból majd jön a lovag fehér lovon.
2024. febr. 7. 08:34
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Jézus...29 vagy, nem 89...Első körben tehetnél magadnak egy szívességet, és elfelejthetnéd, hogy egy megálmodott ideához méred a saját életedet, időpontokhoz kötötten, sokat segítenél magadon. Meg azokon is, akikbe ezután belefutsz :S Rém kiábrándító egy olyan nő, akiről ordít, hogy valami sablon szerint akar mindenáron haladni, ha jó, ha nem, miközben elfelejti közben élvezni az életet...Ezzel a mentalitással tényleg lefőtt a kávé, mert úgy fognak előled menekülni, hogy porzik utánuk az út...
2024. febr. 7. 08:39
 8/24 anonim ***** válasza:
35%

Ne viccelj, nőként bárkit megkaphatsz, csak válogatnod kell. Regisztrálj társkeresőre és válogass. Nehéz lesz, mert iszonyat sokan fognak nyomulni rád, a legtöbb csak egy dugást akar tőled, de ha van türelmed, energiád és időd és valóban akarsz magadnak kapcsolatot akkor találhatsz, ne temesd magad.

Nőként még 70 évesen is több értéked lesz, mint most egy átlagos, vagy átlag alatti fiatal srácnak. Ezt elhiheted.

29 évesen még semmi nincs veszve, csak most vagy kissé depressziós. Szedd össze magad és próbálkozz nyugodtan.

2024. febr. 7. 08:45
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Azert ahhoz, hogy egy kapcsolat jol működjön, kell egy jo adag empatia, irgalom es kepesseg a megbocsatasra. Ha nem az anyádat olte meg vahy dugta meg hideg vérrel a fel baráti köröd, akkor mi volt olyan nagy dolog, amit nem lehetett megbocsatani?
2024. febr. 7. 09:04
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Sokan valnak a 40-es eveikben, es utana talalnak ra az igazinal is igazibbra. Tudod miert? Mert huszonevesen az ember keves tapasztalattal, tok mas prioritasok szerint el, mint kesobb. Idovel a fontos dolgok utat tornek az ember szemelyisegeben, sokkal tudatosabb is lesz, jobban szelektal. Boven van idod.
2024. febr. 7. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!