Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?
Bratyesz!
Kipattogott már az összes popcorn kukorica.Ez van.
Vótmá
Múltkor nem tetszett a válaszok nagyresze? És most hátha más lesz?
7-es egyetértek sajnos, én is érzem hogy az utolsó éveket rúgom vagy már lefőtt a kávé, de még próbálkozok.
Nyilván nem akarok generációs különbséggel családot alapítani, mert láttam ilyet, 47 éves férfi és 32 éves nő, nyilván a nő beleült a tutiba de a férfi igazából "csak" arra kellett neki, ez elég nyilvánvaló.
Én biztos nem akarnék 15-20 évvel fiatalabb feleséget, viszont 45 évesen már más lehetőségem nem lesz.
Egy olyan 4-8 év fér bele és mivel egy nő nem termékeny 35 felett ezért olyan 43-ig adtam magamnak időt.
De a válaszadók többsége szerint lefőtt a kávé.
9-es sajnos igen. Én is ezt mondtam egy társkereső rendezvényen a szervezőnek az meg azt mondta az 10 év múlva lesz. Hát nagyon nem. 10 év múlva már olyan rég elengedtem a dolgot, szerintem teljesen felelőtlen 45-50 felett ilyenbe gondolkozni.
Próbálom megfogadni a tanácsodat és elengedni de az idő ketyeg, és ahogy öregszem azt veszem észre hogy egyre gyorsabban.
De sajnos nem szabad rágörcsölni, hagyni kell hogy történjenek a dolgok.
Egy biztos mielőtt mindenki pálcát tör felettem: a 30as éveim eleje lehetett volna a legideálisabb időszak arra hogy még van időm és valóban megismerjem akit keresek, de akkor jött a covid és az ismerkedésnek betett egy minimum 2 évre...értékes évek voltak azok :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!