Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?
22-es ki mondta hogy nem romlik? Ezért kérdezem hogy lefőtt-e vagy sem. Úgy látom a többség szerint el kell engedjem a témát.
21-es elég alpári vagy.
23, bárcsak veled is annyi gond lenne csak, hogy alpári vagy.
Az előző kérdésed óta mi változott az életedben?
26-os nem volt még mert incel vagyok de nem nézek ki rosszul van lakásom, irodista vagyok, diplomás és magas, 184 és sportos.
37F incel
27-es: mindenki ezt kérdezi. Akartam én már régebb óta, nagyon is de a covid alatt lett volna szerintem leginkább ott az egészségügyi, szociális és egzisztenciális helyzetem hogy legjobban ment volna a dolog de akkor az ismerkedések ( legalábbis nálam ).
Szóval igen sajnos kissé lefőtt a kávé nálam, de még úgy éreztem van 1-2 évem de a válaszadók alapján nagyon úgy érzem fifti-fifti az esélyem...
Az meg hogy pár évvel fiatalabb társat szeretnék szerintem normális. Ami nem normális aki 10-15-20 évvel fiatalabb nővel kezd. Nem a lányomat, a társamat keresem.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!