Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37-38 éves férfiként van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés

jan. 18. 09:03
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
70%
A korral a sperma minősége is romlik, incel. Gondolom, ez nem tetszik.
jan. 18. 10:51
 22/54 A kérdező kommentje:

22-es ki mondta hogy nem romlik? Ezért kérdezem hogy lefőtt-e vagy sem. Úgy látom a többség szerint el kell engedjem a témát.

21-es elég alpári vagy.

jan. 18. 10:56
 23/54 anonim ***** válasza:
61%
Inkább egy biosztankönyvet forgathatnál a biblia helyett. A negyven felüli fasziknál ugyanúgy károsodik az örökítőanyag a korral, mint a nőknél. Attól még, hogy valakinek feláll a farka, és képes ejakulálni, egyáltalán nem jelenti azt, hogy képes egészséges gyereket nemzeni.
jan. 18. 10:57
 24/54 anonim ***** válasza:
0%

23, bárcsak veled is annyi gond lenne csak, hogy alpári vagy.

Az előző kérdésed óta mi változott az életedben?

jan. 18. 10:59
 25/54 Hans Pötterman ***** válasza:
50%
Ha volt korábban hosszú kapcsolatod,azaz van tapasztalatod a témában, akkor talán igen.
jan. 18. 11:01
 26/54 A kérdező kommentje:

26-os nem volt még mert incel vagyok de nem nézek ki rosszul van lakásom, irodista vagyok, diplomás és magas, 184 és sportos.

37F incel

jan. 18. 11:03
 27/54 anonim ***** válasza:
Esély van rá, de 38 évesek között is nagy különbségek vannak egészségügyi, egzisztenciális, szociális helyzet tekintetében. Ha ezekben jól állsz, akkor több van. De amúgy miért nem jött össze eddig? Nem is akartad?
jan. 18. 11:03
 28/54 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ha annyi időt és energiát tennél a csajozásba, mint ennek a témának az elméleti boncolgatásába, több esélyed lenne megtalálni azt a nőt, aki még hajlandó veled családot alapítani. Attól, hogy századjára is kiírod a kérdést, nem leszel előrébb.
jan. 18. 11:05
 29/54 anonim ***** válasza:
55%
Egy pasinak is. Nem örülnék én se ha 80 lenne apám 60 helyett.
jan. 18. 11:07
 30/54 A kérdező kommentje:

27-es: mindenki ezt kérdezi. Akartam én már régebb óta, nagyon is de a covid alatt lett volna szerintem leginkább ott az egészségügyi, szociális és egzisztenciális helyzetem hogy legjobban ment volna a dolog de akkor az ismerkedések ( legalábbis nálam ).

Szóval igen sajnos kissé lefőtt a kávé nálam, de még úgy éreztem van 1-2 évem de a válaszadók alapján nagyon úgy érzem fifti-fifti az esélyem...

Az meg hogy pár évvel fiatalabb társat szeretnék szerintem normális. Ami nem normális aki 10-15-20 évvel fiatalabb nővel kezd. Nem a lányomat, a társamat keresem.

37F

jan. 18. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!