Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként nem vágyom másra,csak komoly kapcsolatra, mégis max kalandok jönnek össze, mit tegyek?
Nincs nagy baráti társaságom,ahol ismerkedhetnék, a covid óta nem nagyon járok el sehova. Jobb híján neten ismerkedem(lehet ez a baj) és végül is sok lánynak felkeltem az érdeklődését, van hogy maguktól írnak rám.
Na most én mindig az ismerkedés elején leszögezem,h nem akarok kalandot, csak komoly érdekel, és általában ennek örülnek, aztán találkozunk meg tök jól elvagyunk, elindul egy folyamat és egyszer csak felszívódnak. Valakivel csak egy randiig jutunk, valakivel csókig, valakivel le is fekszünk, sőt olyan is van, aki 2 hét 'járás' után közli,h ő csak szexkapcsolatot akar velem.
Na most én tényleg nem értem, hogy velem van a baj, vagy pont olyan lányokat fogok ki, de mintha senki nem akarna valójában komoly kapcsolatot, max valakit aki személytelenül megdöngeti esténként. Mintha mindenki lecserélhető lenne, és az emberek csak kiegészítők lennének, akiket néha felpróbálunk, aztán eldobják. Az a furcsa,h netes cikkekben fórumokon a lányok is erről panaszkodnak a férfiakkal kapcsolatban , én viszont pont a nőkön tapasztalom ezt, ez már rég nem nemtől függ, hanem egész egyszerűen mintha a többség 80% ilyen lenne, hogy csak felszínes kapcsolatot keres, mert ebben a rohanó világban nincs egy normálisra ideje. A maradék 20%-nak kéne megtalálnia egymást.
1#-el kell teljes mértékben igazat adnom.
Mellesleg sajnos vagy nem sajnos ugyan abban a cipőben vagyok mint te kedves kérdező. N29
Végül is én értem, hogy mindenki a saját szemszögéből írja le. Én elhiszem, hogy nőként nagyon nehéz társat találni, de higgyétek el, hogy férfiként is ugyanez a helyzet.
Egyébként én a hosszabb, lassabb ismerkedést preferalom, általában a nők akarják minél előbb a szexet, nem mindenkivel megyek amúgy bele olyan hamar, mert az a tapasztalatom, hogy az ilyenekből lesz a legkisebb eséllyel bármi komolyabb is.
3# vagyok.
Baromi nehéz olyan mentalitás pasit halászni a zavaros an mint te. Az én utolsó példám... Menjek át hozz (első találka) jatszosba, rendelünk kaját... Szexelni nem muszaly... Hát köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!