Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?
40-es miért gondolod hogy nem létezik az hogy valaki csak később lel párra? Nem mindenkinek ugyanaz az életútja.
Nem azt mondom hogy 100%, de hogy nem lehet kizárni.
Ahogy azt sem hogy valaki 10-20 évig kapcsolatokban volt majd magányos lett és úgy is maradt. Ilyenről is tudok.
Tehát elég sokféle életút létezik azért.
44-es nem vitatkozom azzal hogy vannak emberek ( nem csak én hanem jó sokan ) akik nehezen találnak párt/társat. Viszont ezzel rengeteg ember küzködik, kb. pandémiának lehet lassan nevezni. Viszont ez összetettebb dolog.
Nem hiszem azt amit mondtál tudom hogy dolgozni kell rajta, a kapcsolatok ezért is mennek tönkre hamar. Az hogy valaki olyan típus mint én ( mert van ez a típus ) hogy nem megy bele kapcsolatba csak azért hogy benne legyen az nem feltétlenül baj. Rengeteg olyat hallok hogy kapcsolatba vannak de csak vagyon vagy gyermek vagy társadalmi nyomás miatt és nem boldogok. Sőt olyan is van aki mellette szeretőt tart, nyíltan vagy félig nyíltan netán teljesen titokban.
Az meg hogy nincsen tapasztalatom sok, szerintem még nem ok arra hogy lehúzzam a rolót de oké a GYK népe döntött.
Lefőtt a kávé. Én azért próbálkozom és hiszem hogy sikerem lesz. Ha pedig nem legalább elmondhatom hogy mindent megtettem és nem csak ültem ölbe tett kézzel.
Akkor nézzenek furán, nem mindenki sikeres ilyen téren maximum nem verik nagy dobra.
Egyébként meg a nőknek ( tapasztalat randikról ) semmi se jó, ha playboy vagy az se, ha nemrég mentél szét az se. Amit szeretnek az a foglalt pasi, a kipróbált pasi, az elérhetetlen pasi.
A független, régóta szingli pasi igen számukra egy kétlábon járó redflag. Ettől még nekem nem kell kevesebbnek éreznem magam mint akik kapcsolatban vannak.
Inkább vagyok egyedül mint nyögvenyelős, ahogy te írtad fél-1éves kapcsolatban. Az mivel jobb hogy olyanban van ami pár hónap, vagy év? Ennyire nem jó emberismerő? Ennyire nem tud alkalmazkodni? Ennyire válogatós? Ennyire rossz a kapcsolatban?
A logikádat sem értem. Én nem is randizok olyannal ahol nincs meg az értékrendbeli hasonlóság.
Számomra pl. nem vonzó ha valaki kapcsolatból kapcsolatba jár, de kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!