Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?
Figyelt kérdés
jan. 18. 09:03
31/54 anonim válasza:
Covid alatt sem voltál annyira fiatal. Addig mit csináltál? Most mit csinálsz?
32/54 anonim válasza:
Itt fogsz tartani 5 év múlva is.
Aztán két hetente újra olvashatjuk a kérdést, csak a korod lesz 39,40,41,42 és így tovább.
33/54 anonim válasza:
Én 7 évvel fiatalabb vagyok nálad és néha én is azt érzem, hogy nehezen lesz idő mindenre, megismerni valakit annyira, hogy el is vegyem és utána szülessen még két gyerek is. Az anyagi dolgok szerencsére rendben vannak és külsőre is mindig fiatalabbnak néznek, de úgysem az a helyzet, mint egyetem alatt volt, hogy bőven ráért válogatni és húzni az ismerkedési fázist.
34/54 anonim válasza:
" Akartam én már régebb óta, nagyon is de a covid alatt lett volna szerintem leginkább ott az egészségügyi, szociális és egzisztenciális helyzetem hogy legjobban ment volna a dolog de akkor az ismerkedések ( legalábbis nálam )."- nem egy ismerősöm a covid alatt találta meg a társát, azért hermetikusan nem voltunk elzárva. A nagy karanténos időszak pár hónap volt csak. Meg hát igen, már akkor is bőven 30 fölött voltál. Azelőtt? Ne haragudj, de ha eddig nem ment a csajozás, akkor szerinted most miért menne? Az kevés hozzá, hogy ilyen szépen belövöd a céljaidat meg a célcsoportot. Mit teszel annak érdekében, hogy társat találj? Van szociális közeged, barátaid, akiken keresztül ismerkedsz? Fent vagy társkeresőkön? Vannak randijaid? Megy az elmélkedés, de abból még senkinek nem lett gyereke.
35/54 A kérdező kommentje:
33-as persze nem mondom hogy tökéletes a helyzetünk de szerintem a tied egyáltalán nem, az enyém pedig még menthető, sőt még a 40 körülieké is. Aki 45 körül eszmél rá az már más tészta.
De hogy 30 évesen így gondolkozol az szomorú.
Akik pedig azt mondják hogy húzzuk le a rolót tele vannak rosszindulattal.
Nem 50 évesen írtam ki a kérdést.
32-es: te pedig köszönöm hogy "szorítasz" nekem...tudod attól még hogy kiírom a kérdést hetente járok társkereső rendezvényekre és minimum 7-10 nővel ismerkedek így kultúrált keretek között minden héten. Szerinted ebből az következik hogy 5 év múlva se lesz senkim ?
jan. 18. 11:53
36/54 anonim válasza:
35# ilyen hozzáállással amit itt előadsz nemigen, a hetente megismert 7-10 nőből is ezért nem akar veled randizni egy sem. A stílusodon kellene változtatni, de alapjaiban.
37/54 anonim válasza:
Ha te heti 7-10 nővel ismerkedsz, miért nem tőlük kérded, elvagy-e késve?
38/54 anonim válasza:
Nemtudom nekem az a véleményem hogy 40-ig nincs elkésve annyira az ember hiába pontoztok le :D
39/54 anonim válasza:
Kérdező, és mióta megy ez a randis rendezvényekre járás? Hatékony módszer? Mert ha nem, akkor vizsgáld felül. Ha hónapok óta heti 7-10 nőből mégcsak próbálkozásig, pár hónapos kapcsolatig sem jutsz, akkor szerintem hagyd abba.
40/54 anonim válasza:
39- persze, hogy nem! De azért az kérdés, hogy valaki addig milyen kapcsolati háttérrel rendelkezik. A legtöbb ember már túlvan pár hosszabb, együttélésen, házasságon, a zömének gyereke is lett. 40+-osan elváltak ismerkednek, általában. Nekem valahogy az jön le, hogy ez a kérdező fiú nagyon tapasztalatlan, hiszen azt latolgatja, hogy mikor adja fel végleg a próbálkozást és a reményt, hogy valaha is párra lel és családja lesz. És azt hiszi, hogy ezt elmélkedéssel, meg randis rendezvényekkel fogja megoldani. De ha eddig sem ment, akkor kérdés, hogy miért nem? Mi a baj? Miért nem választják a nők? Mert, ha van valami a külsejében, személyiségében, ami nem vonzó, akkor ezután sem fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!