Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 éves férfiként van még esélyem tartós komoly
kapcsolatra és később családra vagy lefőtt a kávé?
Kérdező ez nem így működik amit írsz. Ha 60 éves korodig nem sikerül akkor is 30 éves nőkben fogsz reménykedni? Egy milliárdos lazán csinálhat öregen is kölyköt. De egy átlag ember esetében 35 év után el kell engedni ezt a témát.
jan. 18. 10:21
#11 Ez nemigaz. A 40-es pasik nagyon kelendőek,akkor van a csúcson, simán találhat egy 20-on 30-as nőt még
jan. 18. 10:24
12
Hol élsz ember?
Utolsó gyerek voltam a családban apu pont 40 volt , anyu 36 amikor születtem. És nagyon késő volt amit én saját bőrömön tapasztaltam.
jan. 18. 10:26
14/54 A kérdező kommentje:
11-esnek és 12-esnek is igaza van. A top pasik valóban 35 körül már elkelnek és akkor családot is alapítanak és nem 40 felett eszmélnek rá hogy kellene.
12-esnek meg abban van igaza hogy vannak később érő pasik akik 40 felett is elég jó partik. De én magamból kiindulva nem tudnék elképzelni 15 évvel fiatalabb nőt. Az ideális korkülönbséget valahol 5-10 év közé teszem. Nem hiába régen 5 évvel korábban mentek nyugdíjba a nők. Tehát 45 évesen 35 lenne a nő, aki még azért orvosilag esélyes arra hogy teherbe essen. 50 évesen egy 40 évessel már nehezebb a dolog, egyik se könnyíti meg, kvázi lehetetlen.
40-42 között fogom elengedni a témát, de inkább 40 mint 42. Sajnos lefőtt a kávé.
Én nem szülnék 40esnek pl...
Normális kapcsolra lehet esély, gyerekre kevesebb.
N 31
jan. 18. 10:33
"mivel egy nő nem termékeny 35 felett"
Azóta sem nyitottál ki bioszkönyvet, spermaharcos.
jan. 18. 10:40
"egy nő nem termékeny 35 felett" - ezt ugyan honnan veszed? A nőknél átlagosan 52 év körül következik be a változókor, addig termékenyek, még ha esetleg több hónap is kell a teherbeeséshez, mint 20 év körül, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet gyerekük, egy csomó negyvenes nő esik teherbe és szül gond nélkül. De ugyanúgy a férfiak termékenysége is csökkeni kezd 40 körül, egyre kevesebb lesz az ép és életképes spermium. Komoly, tartós kapcsolatot azt akarhány évesen ki lehet alakitani, de a gyerekvállalás azért már egy negyvenes férfinél is erősen meggondolandó, elég sok rendellenesség kapcsolódik az apa idősebb korához is, nem csak az anyáéhoz. Meg gond lehet az is, ha nehezen alkalmazkodsz és kötsz kompromisszumokat, ha eddig nem ment a komoly kapcsolatok kialakítása, először ezen kellene dolgozni. Ha azzal támadsz le egy csajt kapuzárási pánikosan, hogy neked család kell s.o.s akkor menekülni fog, jogosan.
jan. 18. 10:40
18/54 A kérdező kommentje:
17-es: látom a bibliát nem olvastad előszeretettel, ugyanis:
"1Mózes 1:28 RÚF. Azután megáldotta őket Isten, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a földet, és hajtsátok uralmatok alá! Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a szárazföldön mozgó minden élőlényen!"
Tehát ne mondd nekem hogy "letámadás" lenne részemről ha egy nőnek felvetném a családot mint opciót. Ez nem SOS-t jelent de nem is azt hogy 10 évig "járjunk" és utána....
17-es: papron termékenyek, a valóság azonban mást mutat. És igazából nem is a termékenység a gond, hanem, a 35 év fölött szignifikánsan növekdő problémák. Pl. genetikai rendelenességek, betegségekre való hajlam egyre inkább megjelenik az utódoknál. Nem véletlenül kb 18-22 éves kor között a legideálisabb a gyerekenemzés, férfiaknál és nőknél egyaránt. 40 fölött szülni abszurd, a szervezet jóval nagyobb megpróbáltalásoknak vvan kitéve, nem is regenerálódik már olyan könnyen és hamar.
jan. 18. 10:47
20/54 A kérdező kommentje:
19-es így van: 40 felett egy nő ne szüljön! De egy férfi még lehet apa 40 felett, nőknek 40 felett lefőtt a kávé.
Kapcsolódó kérdések: