Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen fogadják el hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen fogadják el hogy lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés

Pl dagadt szűz pasasok, hogy már sose lesz nővel dolguk?

Te mikor adtad fel?

2024. febr. 1. 10:50
A kérdező szavazást indított:
25 évesen
26
27
28
29
30
32-35
36-39
40-44
45-55
17 szavazat
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
De ide vehetjük az egyszerűmelósokat is. Szavazhattok ti is ha szerintettek a 2-409 ezer közötti fizutok miatt nem volt és nem is lesz esélyetek nőre.
2024. febr. 1. 10:56
 2/31 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ilyen nincs. Biztos minden ember életében van olyan életszakasz, amiben kilátástalannak érzi magát, igazából hozzáállás kérdése.

Mindig vannak új lehetőségek, lehet pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, reményteljesen. Most én is kilátástalan szakaszban vagyok (26 évesen egy babával), de lesz még jobb is, tele vagyok tervekkel a jövőt tekitve😊😊

2024. febr. 1. 10:57
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

Én 35 leszek és sajnos jóval kevesebb közöm volt nőkhöz, mint szeretném és nem látok rá esélyt, hogy ez változni fog.

De ezzel együtt próbálom élni az életem és elvagyok. :D

Amúgy nem kávézom... :P

2024. febr. 1. 11:09
 4/31 anonim ***** válasza:
33%
Miért kell ezeket az idióta provokatív kérdéseket idehányni újra meg újra???
2024. febr. 1. 11:13
 5/31 A kérdező kommentje:

2

Szuper grat a babához!

3

Kávé pedig nem rossz! 👍🏻

4

Ez mitől provokatív? Ha belépsz egy Facebook rajongói zenei csopiba ott is azért teszed mert egy adott zenei stílust kedvelőkkel jól érzed magad. Ha itt olvasol több hasonló férfi sorsról az csak megnyugtat és nem provokál.

2024. febr. 1. 11:18
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Ez igazából az adott személytől függ, attól, hogy akar-e tenni valamit a helyzet ellen. Általában azt látom, hogy az önbizalomhiány a legnagyobb hiba. Nekem 23 évesen jött össze az első barátnő, addig nem is próbálkoztam, vézna is voltam, úgy gondoltam biztos nem vagyok elég jó egy nőnek. Kapcsolat alatt rájöttem, hogy a "belső" tulajdonságaim megvannak egy kapcsolathoz (mint az emberek 99%-anak). Szakítás után kőkeményen elkezdtem edzeni, ami egy idő után teljesen rendbe tette az önbizalmamat. Mostmár nem okoz problémát egy nővel felvenni a szemkontaktust, mosolyogni vagy megszólítani. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen, könnyebb panaszkodni, áldozatnak lenni, de ha valamit akarsz, akkor kemény munkával el lehet érni.
2024. febr. 1. 11:18
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez az „önfeladás” egy nagyon rossz filozófia, mert amíg élsz, addig feladatod is van az életben. Az meg, hogy nincs barátnőd, vagy nem valószínű, hogy lesz, az soha nem zárja ki a jövőbeli lehetőségét.
2024. febr. 1. 11:20
 8/31 anonim ***** válasza:
66%
Egy ideig a 30at tűztem ki, mint “már úgyse lesz belőled semmi, akár mehetsz is prostihoz. Igy 28 évesen kitoltam most 40re, aztán majd kiderül, addig mi lesz belőlem.
2024. febr. 1. 11:41
 9/31 anonim ***** válasza:
60%
Nőként én most a 32-35-öt jelöltem meg, ez a "végleges" elfogadás, bár inkább keserű beletörődésnek nevezném. Előtte is eléggé egyértelmű volt, de mégis volt némi remény, vagyis csak az illúziója annak. Ma már társkeresőről is töröltem magam. Még ott sem ment, előfizetéssel sem. A legminimálisabb minimum, ami még egy laza/alkalmi "kapcsolatnak" is az alapja, a kölcsönös vonzalom sem volt meg. Miről beszélünk?! Élőben kb. lehetetlen ismerkedni, ha néha meg is ismerek valakit, aki vállalható, értékelhető, az foglalt. Ebben a korban ez már törvényszerű. 33 leszek nyáron. Egy férfinak szerintem pár évvel később jöhet el ez a pont.
2024. febr. 1. 12:10
 10/31 anonim ***** válasza:
76%

#8: Én kétszer voltam prostinál, de nem jött össze az akció. Valahogy nem megy abban a tudatban, hogy csak azért lesz bármi is, mert fizetek érte. :D

Közben a csaj meg legalább 90%-os valószínűséggel nem is élvezi, ami meg nekem különösen fontos lenne, hogy egyáltalán kedvet kapjak...

2024. febr. 1. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!