Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves sikertelen férfinak lefőtt a kávé?
Neked fejben lehet baj, én 37 éves vagyok és nagyon jól érzem magam, nem is vágyok görcsösen senkire, pedig még szűz is vagyok hozzá.
Hiányzik a szex, szeretet, de csak ezért nem fogok olyannal összejönni akivel nem passzolunk.
Hozzáállás kérdése.
Nekem 39 évesen lett (25 éves) barátnőm, akivel azóta is együtt vagyunk, és soha nem éreztem ilyen jól magam.
Az nem hiányozhat neked amiről azt se tudod milyen.
itt a gyakorin 30 felett mindenkit öregnek bélyegeznek meg...ne ez legyen a fő szempontod.
De persze sok múlik azon is, hogy milyen az állapotod, úgymond lelakott vagy, elhagytad magad, pocakos lettél, nyeszlett, vagy valamit sportolsz van esetleg valami izom is....
Szóval nem mindegy, hoghy tartod magad, látszik is a kor vagy nem.
[beinvitál]
Most csinálom a kávét! Mivel kéred? Tej, cukor? Hogyan? 🙃
Üdv, egy másik "kisnyugdíjas" 😅
36 éves vagyok, a középiskolás lányok és idősebb nők is mosolyognak rám, zavarban vannak a közelemben, tetszem nekik.
Bár én vékonyabb vagyok, nem vagyok nagyképű, ez mellett határozott vagyok és kedves, illetve 5-8 évet letagathatok.
A legfontosabb, hogy egyedül is meg kell tanulni boldognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!