Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 -40 között aki még tapasztalatlan annak tuti lefőtt a kàvé?
Lefôtt, bizony.
Kezdve ott, hogy nincs bunkó elvárás. Mindenki azt vár el, amit akar.
Amig a neked tetszô nôk találnak maguknak párt, addig teljesen reális elvárásaik vannak. Te nem találsz senkit, szóval...
Másrészt tiniként egy tapasztalatlan 20 éves fiúval egymást felfedezni még lehet bájos, meg kellemes emlék. Még az a normális, hogy nincs pénzetek, és a parkban randiztok. De egy 30+ pasival azért kezd valaki, mert neki már van tapasztalata és ki tud fizetni egy mozijegyet. A vonzalom meg 70 felett is alap lesz.
1
Mozijegy ok. De egy 60 milliós lakást vagy 30 milliós autót nem tudok előhúzni a farzsebemből.
Èn nem láttam a környezetemben olyan embert aki rögtön egy 60 millás házat követel. Vagy egy 30 millás autót.
Nekem sincs. Helyette van egy öreg 25 èves kocsink, ès most egy pici panel lakásunk. Ès azèrt dolgozunk közösen, hogy meglegyen a kertesház, ès legyen majd jobb autó. Amúgy nekem az álmaim autója is kb olyan 5 milla használtan. Sose gondolkoztam azon hogy újjonnan megvegyem.
4
Valószínűleg nem az egész női nem nevében beszélsz.
5#
Akkor írjuk oda azt hogy a fèrfi instamodell csajokat szeretne, akik fullosak. Èn azok a nők nevèben merek nyilatkozni akik a környezetemben èlnek. Nekem nincs instám, se tiktokom. Helyette van reális èletcèlom.
Lehet neked budai villád meg 100 millás luxusautód is, de ez a negativ hozzáállás nálam azonnal kizáró ok.
Ráadásul hamarabb ki is derül, mint az anyagi helyzeted.
8#
Akkor meg nem tudom hol ismerkedsz. Èn mèg nem találkoztam ilyen nővel, akinek ilyen elvárásai lennènek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!