Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 -40 között aki még tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 -40 között aki még tapasztalatlan annak tuti lefőtt a kàvé?

Figyelt kérdés
Bizonyára hibás ő is. Hiszen még ha bunkók is az elvárások női oldalról, akkor is aki 35 vagy 40 évesen se látott nőt!! Az már egyértelmű hogy saját maga is tehet róla. Pl rájött hogy kövéren nem lehet csajozni! Miért nem változtatott rajta ennyi idő alatt? Ugyanez a személyiségi problémák, iskola hiánya vagy rosszul fizető munkahely nem lecserélése…. Hiszen biztos tudja mi a akadálya amiért nem kell a nőknek. Simán neki állhatott volna a fejlődésnek.
2023. okt. 2. 06:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%

Természetesen nem ismerkedik sehol. A gyakorin éli a fél életét és azt veszi alapnak, amit a többi megkeseredett incel ideböfög, hogy azért nincs csajuk, mert elvárják a milliós fizetést meg a többi xarságot. Az fel se merül, hogy a posvány lelkiviláguk a kizáróok.

2023. okt. 2. 08:57
 12/33 A kérdező kommentje:
Pedig ez az általános. Minek tagadjátok? Menjetek be egy nagyobb plázába és állítsatok meg pár hölgyet megkérdezi!
2023. okt. 2. 08:58
 13/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem ez az általános. Te csak ezzel áltatod magadat, mert ezt rá tudod húzni a sikertelensègedre. Menj le egy pláza parkolóba. Ès nèzd meg az autófelhozatalt. Nem sok 30 millás autó van ott.
2023. okt. 2. 09:01
 14/33 anonim ***** válasza:
45%

"Az már más dolog hogy nektek mindenki insta csaj aki nem kövér vagy 60 éves."

26 éves voltam, és 58 kg, mikor szingliként tàrsat kerestem.

És nem voltak ilyen elvárásaim.

Akiket ismerek, sem mind kövér és/vagy öreg, de nincsenek ilyen elvárások.

Az az elvárás, hogy ne kelljen a pasit eltartani, legyen életcélja, egyenrangú félként kezelje, meg azért nézzen ki valahogy. Ezek elég alapdolgok.

De aki 30-40 között nem tud felmutatni legalább 1 komoly, hosszabb távú kapcsolatot az életében, akár férfi, akár nő, ott valami kurwa nagy gáz van.

(Az is az mondjuk, ha 40-hez közel kikötöd, hogy csak 30 alatti nő jöhet szóba.)

2023. okt. 2. 09:01
 15/33 A kérdező kommentje:

Szóval ez az anyagiaskodást csak az incelek találják ki?

Pont ki akarok lépni a melobol, elmegyek munkanélkülire. Akkor várom az itteni szingli nők jelentkezését privátban. Szeretnék valakivel megismerkedni! Pénz ugye nem számít nektek akkor sima ügy!! De ha nem jöttök privátba akkor úgy fogjuk venni a többi sikertelen férfival az oldalon hogx mèg is csak mi gondoljuk jól! És a pénz rajtengedély nálatok. És nem 2-400 ezer havi kell hanem több.

2023. okt. 2. 09:02
 16/33 anonim ***** válasza:
51%
Vegyétek, rajtatok nem segít semmi, ha a 30milliós autó meg a munkanélküli segély között nektek nincs átmenet...
2023. okt. 2. 09:06
 17/33 anonim ***** válasza:
36%

15#

Nagyon vicces vagy. Volt neked valaha nőd? Persze majd pont jelentkezni fognak a kegyeidèrt😁🤣

2023. okt. 2. 09:07
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk nálam a rajtengedély még mindig egy minimum 110-es IQ, te meg itt el is buktál.

Én meg 45 vagyok, 98 kg, van három gyerekem, és ha most nem irsz nekem privátot, akkor én meg az összes többi nô at oldalon jogosan állitjuk, hogy nektek csak a szuperbombázó instapunci elég jó.

2023. okt. 2. 09:08
 19/33 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak lefőtt, neked már ki is hűlt.
2023. okt. 2. 09:08
 20/33 A kérdező kommentje:

18

127 az IQm.

De jah gyerekes elhízott nő nem kell.

2023. okt. 2. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!