Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen fogadják el hogy lefőtt a kávé?
Figyelt kérdés
Pl dagadt szűz pasasok, hogy már sose lesz nővel dolguk?
Te mikor adtad fel?
2024. febr. 1. 10:50
12/31 anonim válasza:
Sose értettem ezt a "lefőtt a kávé" kifejezést. Sosem késő újrakezdeni, még 70 évesen sem. Aki így áll az életéhez hozzá, annak valóban lefőtt az a bizonyos kávé.
13/31 anonim válasza:
"Sosem értettem ezt a lefőtt a kávé kifejezést" Ez szerintem az a pillanat amikor az ember elengedi az álmait.
Nem vagyok dagadt szűz pasas de 42 évesen már mögöttem van az életem jobbik fele és igen,qrvára lefőtt a kávé mert minden optimizmus kiveszett már belőlem és semmit nem várok már az élettől csak melózok és csinálom a megszokott hobbijaimat rutinszerűen.
14/31 anonim válasza:
13- hát jó nagy hülye vagy akkor, már ne is haragudj! Egy 42 éves férfinek még semmilyen szinten nem kell, hogy lefőjön a kávé. Ha te már most temeted magad, akkor persze megteheted, pedig akár boldog is lehetnél.
15/31 anonim válasza:
Mindig lehet változtatni, az elvárásokat a realitáshoz igazítani, a megkeseredés nem ér semmit.
16/31 anonim válasza:
Én szép vékony nőként 30 évesen
17/31 anonim válasza:
Gyermektelen 40+ nem kövér nőként megkaptam már a lefőtt a kávés dolgot itt az oldalon, amikor egy kérdést feltettem. Én nem tettem bele magam ebbe a skatulyába, mert bármi is lehet (meg az ellenkezője).
19/31 anonim válasza:
Olyan 30 éves korom környékén jöttem rá, hogy alacsony férfiként egyedül fogok megdögleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!