Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett miért ilyen nehéz a párkeresés?
Megvan mindenem (balatoni nyaraló, saját lakás, auto, jól fizető állás, 2 diploma, magas is vagyok, viszonylag jóképű is), de valamiért az utóbbi pár évben nehezen megy a párkeresés, 3 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom, azóta voltak rövidebb leányzók az életembe, de mindegyik sérült volt, vagy az exén nem volt túl, vagy életközepi válságban szenvedett, vagy csak szimplán depressziósak voltak, vagy alkoholizmusban szenvedtek, mert a mindennapi adagnak meg kellett lenni, vagy csak semmi jövőképük nem volt egyáltalán.
Egyetem alatt viszonylag sok leányzót megismertem, de akkor nem voltak ilyen problémáig, 3-4 évvel egyetem után minden lány, vagy legalább is a lányok nagy része ennyit sérül? Hogy utána kb alkalmatlan lesz komolyabb párkapcsolatokra
30/F
Ugye attól is függ mennyira hamar írod le a másikat...szerintem a srác aki nálam próbálkozott engem is hamar leírt egy pár üzenetváltás után, pedig csak rosszkor kezdtünk el beszélgetni és amugy is személyesen biztos vagyok benne hogy szimpatizált volna velem. Lehet nálad is ez a gond.
Mert kit hívsz depisnek vagy kinek mi a válságos időszak. Meg egy bizonyos életkor felett mindenkinek van egy szatyor "szemete" csak a magunkét nehezen vesszük észre.
33/N
12: Nyugodj meg, a kérdező sem jó adottságú, ha 30 évesen egyedül van, mint a kisújjam és nem is kell a csajoknak.
Nálad szerintem az a baj, hogy a külsőddel kapcsolatos depresszió kiül rád, és ez a negatív kisugárzás már előre érződik. Vagy szinteden felüli pasik kellenek. De már rég nem lennél egyedül, ha ezeken javítanál.
24: Köszi, de sajnos ez nem így működik. Mit sem ér, ha próbálom a depressziót/negatív kisugárzást elrejtve, elnyomva mosolyogni és pozitívnak tűnni, ettől még változatlanul a külső marad az első szűrő, és azon nem megyek át. Tudom, nem elrejteni, elnyomni meg valamilyennek tűnni kell... Pedig ez a max., amit ilyen esetben tenni lehet.
A szintemen felüliségről meg annyit, hogy tény, nem a "legalja" tetszik, noha a ronda nőnek - egyfajta kimondatlan társadalmi közmegegyezés szerint - az "jár". De ha látnád, hogy most is kihez vonzódom, természetesen viszonzatlanul... Több mint 12 évvel idősebb nálam, velem azonos magasságú (és ez bizony nem a "bűvös" 180 centit jelenti, közelében sincs), nem izmos, objektíven nézve nem is jóképű, nincs nagy karrierje, sem vagyona. Messze nem egy tipikus jó pasi tehát. Számomra mégis elérhetetlen, és azt hiszem, életem legszebb napja lenne, ha legalább egy alkalom erejéig leállna velem. Ezen hová "javítsak", hová adjak lejjebb? Keressek 22 évvel idősebbet, nálam egy fejjel alacsonyabbat, aki cserébe legalább gurul, annyira elhízott, munkakerülő, iszik és egyik cigi után rögtön gyújtja is a másikat? Mert ugye ez a szintem a - ne szépítsünk - patkányfejűségem miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!