Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért ilyen nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért ilyen nehéz a párkeresés?

Figyelt kérdés

Megvan mindenem (balatoni nyaraló, saját lakás, auto, jól fizető állás, 2 diploma, magas is vagyok, viszonylag jóképű is), de valamiért az utóbbi pár évben nehezen megy a párkeresés, 3 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom, azóta voltak rövidebb leányzók az életembe, de mindegyik sérült volt, vagy az exén nem volt túl, vagy életközepi válságban szenvedett, vagy csak szimplán depressziósak voltak, vagy alkoholizmusban szenvedtek, mert a mindennapi adagnak meg kellett lenni, vagy csak semmi jövőképük nem volt egyáltalán.

Egyetem alatt viszonylag sok leányzót megismertem, de akkor nem voltak ilyen problémáig, 3-4 évvel egyetem után minden lány, vagy legalább is a lányok nagy része ennyit sérül? Hogy utána kb alkalmatlan lesz komolyabb párkapcsolatokra

30/F

#társkeresés #Tinder #30 felett párkeresés
2024. febr. 5. 11:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nőkkel ismerkedsz te? A merítésben lehet a gond.
2024. febr. 5. 11:08
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyeneket vonzod be, valószínűleg te sem vagy egy főnyeremény.
2024. febr. 5. 11:13
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tapasztalat, de gondolom sokan sérülnek, vagy komoly kapcsolatban vannak. Kevés aki egyikbe sem tartozik bele. 20-as évek elején még más a helyzet. Én is úgy mentem bele akkoriban az első kapcsolatomba, hogy sosem tört még össze a szivem, maximálisan tudtam bízni, optimista voltam, tele álmokkal stb. Na most ez vagy úgy végződik, hogy örökké együtt vagyunk, vagy úgy, hogy egy nagy törést okoz bennem.

De egyébként feltételezem hogy kigyógyulni lehetséges.

Hol keresel partnereket?

2024. febr. 5. 11:19
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

30 alatt se sokkal könnyebb. Attól, hogy anyagilag jól állsz, az messze nem minden. Az se mindegy kikkel és hol ismerkedsz. És igen, sok nő sérül már előző rossz párkapcsolatok stb miatt. A külső se mindegy, lehet magas barna vág, de pl a kiszemeltednek a magas szőke az esete. Elég nehéz.... de azért azt nem tudom, hogy alkoholista nőkben hol futsz bele, nem igazán ismerek ilyeneket

30 N

2024. febr. 5. 11:19
 5/25 A kérdező kommentje:

3. Általában netes társkereső tinder, fb stb, vagy koncertek (ez a ritkább, 3 lányt ismertem ilyen az elmúlt 1 évben helyen akivel utána randi is volt)

4. Nem tudom, én nekem az elmúlt 2-3 évben 3 alkoholista lányhoz is volt szerencsém

2024. febr. 5. 11:25
 6/25 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad az alkoholista? Tényleg az volt, vagy csak megivott pár pohár bort egy koncerten és akkor nálad már alkesz?
2024. febr. 5. 11:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Lehet nem ezt nézik a nők.
2024. febr. 5. 11:36
 8/25 anonim ***** válasza:
61%
Lúzer vagy nyaralóval együtt is.
2024. febr. 5. 11:40
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a hasonlót vonzza. Hogyha kizárólag ilyen nőket találsz, érdemes elgondolkodni mit csinálhatnál másképp!
2024. febr. 5. 12:17
 10/25 anonim ***** válasza:
22%
Mert 30 év fölött egy férfi már nem vonzó. Már löttyedt a heréd, már nem bírsz ki 2 menetet, már öreg az arcod. Egy férfi az nagyon hamar elveszíti szavatosságát. Hiába a pénz a vagyon a diploma, ezt semmi nem pótolja.
2024. febr. 5. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!