Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett miért ilyen nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miért ilyen nehéz a párkeresés?

Figyelt kérdés

Megvan mindenem (balatoni nyaraló, saját lakás, auto, jól fizető állás, 2 diploma, magas is vagyok, viszonylag jóképű is), de valamiért az utóbbi pár évben nehezen megy a párkeresés, 3 éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom, azóta voltak rövidebb leányzók az életembe, de mindegyik sérült volt, vagy az exén nem volt túl, vagy életközepi válságban szenvedett, vagy csak szimplán depressziósak voltak, vagy alkoholizmusban szenvedtek, mert a mindennapi adagnak meg kellett lenni, vagy csak semmi jövőképük nem volt egyáltalán.

Egyetem alatt viszonylag sok leányzót megismertem, de akkor nem voltak ilyen problémáig, 3-4 évvel egyetem után minden lány, vagy legalább is a lányok nagy része ennyit sérül? Hogy utána kb alkalmatlan lesz komolyabb párkapcsolatokra

30/F

#társkeresés #Tinder #30 felett párkeresés
2024. febr. 5. 11:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
40 éves ronda, elhízott nő vagyok diploma nélkül. Stabil párkapcsolatban élek, de ha elhagyna a férjem, akkor is két héten belül találnék férfit. Ezért nem értem nálad mi lehet a gond.
2024. febr. 5. 13:33
 12/25 anonim ***** válasza:
21%
11: Ha ez nem kamu, akkor inkább magadban tarthattad volna... 32, lassan 33 éves, vékony, ronda fejű nőként, aki mindig is egyedülálló volt, és teljesen kilátástalan, reménytelen a helyzete ilyen szempontból, elég szar volt ezt olvasni. De én legalább értem, miért nem kellek. A kérdezőnek és a hasonlóan jó adottságúaknak talán még rosszabb, ők nem értik, mert tényleg semmi nem indokolja a sikertelenséget. Max. az, hogy ebben a korban pont "mindenki" foglalt már vagy még.
2024. febr. 5. 13:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek sérülnek igen. Nekem pl volt már 18 évesen is szerelmi sérülésem. Az, hogy az exébe szerelmes, szintén gyakori, én pl rosszul érzem magam, ha úgy ismerkedek, hogy nem vagyok túl valakin, de az emberek többsége 1 napot nem képes szingliként élni és egyből keresi azt, akivel járhat és abban reménykedik, hogy az új erőszakkal magába bolondítja. Ez gáz, és ne is adj olyannak soha esélyt. Azt meg nem értem miért írod, hogy neked mennyi vagyonod van... Aki szerelmet keres az ezeket pont leszarja.
2024. febr. 5. 13:50
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Minnel jobban idosodik az ember egyre jobban szukul a kor. 30 felett mar joval zarkozotabbak az emberek, ezert jobb fiatalabb novrl kezdeni.
2024. febr. 5. 13:54
 15/25 anonim ***** válasza:
36%

Osztom apám véleményét, hogy aki 30on túl nem tud egy tartós kapcsolatot kialakítani, ott valami baj van.

Lehet benned is baj van. Esetleg válogatós lettél.

2024. febr. 5. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
15- ne jelentsünk már ki ilyen végleges dolgokat. NEkem több ismerősöm is 40 körül, vagy - ne adj isten - azon túl találta meg a párját, akivel azóta is együtt vannak. Nagyon sok mindentől függ, hogy ki mikor talál párra. Igen, vannak defektek is, azokon is lehet javítani.
2024. febr. 5. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

"netes társkereső tinder, fb stb, vagy koncertek"

Hát igen, ezen helyeken az ország krémjét találod meg 😅

2024. febr. 5. 14:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt akit azért hagytam el mert érzelemsivár volt.

Az jobb anyagi helyzet ezt nem tudja pótolni….

Nem lehet hogy nem működik a szerszám? Vagy esetleg fennhangon sorolod hogy te mit értél el?

Én olyannal tudtam házasságot kötni akivel jól működik a szex. Emellett az érzelmi szükségleteimre is figyel .

2024. febr. 5. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van olyan haverom akinek van lakása, jól keres, autója is van, de mindig dicsekszik ezekkel.

Nincs nője.

2024. febr. 5. 14:17
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a marhaságot is szerencsére csak a gyakorikerdeseken lehet olvasni.

Mintha az emberek élete 30 évig tartana csak....utána már mész a süllyesztőbe...

Sokan még mindig nem is találtak 30 éves korukra normális állást. Sokan akkor kezdenek / kezdenének neki csak lakásvásárlásnak mert addigra lesz alaptőke...

30 + évesen pont annyi selejt van mint 20 alatt.

2024. febr. 5. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!