Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nem látja úgy, hogy huszonévesen (különösen 25 felett) olyan a párkeresés, mint egy székfoglaló?
Van az az x ellenkező nemű, aki alkalmas lenne arra, hogy majd családot alapítson vele az ember, miközben az ember már nem azt próbálgatja, hogy milyen embert szeretne maga mellé, hanem a tapasztalatok alapján már nagyjából körvonalazódott számára, hogy kire van szüksége.* De közben ha nem vagy elég gyors, elég szemfüles, elég hatékony, ezek az emberek gyorsan fogynak, megállapodnak mással, házasodnak, családot alapítanak és az egyébként is limitált kör egyre szűkül.
*NEM LISTÁVAL JÁR RANDIRA! Egyszer már megkaptam, hogy mennyire életképtelen és felszínes vagyok, hogy biztos pipálgatom randin, hogy milye van meg nincs a másiknak, aztán dobom, akinél nem stimmel, de nem erről van szó, hanem csak arról, hogy reálisan felmérem, hogy kivel működne a dolog hosszútávon.
# 1 AHahaha :D:DD
Kérdező, szerintem is kicsi rá vagy pörögve a 25 feletti témára. Manapság rengetegen nem állapodnak meg elve 30 alatt, lazulj el egy kicsit és ne feszülj rá a dolgokra.
" De közben ha nem vagy elég gyors, elég szemfüles, elég hatékony, ezek az emberek gyorsan fogynak" erre gondolok.
N
"De közben ha nem vagy elég gyors, elég szemfüles, elég hatékony, ezek az emberek gyorsan fogynak, megállapodnak mással, házasodnak, családot alapítanak"
Majd elválnak :D
Amúgy meg csávóként mindig ott lesz a (fiatal) huszonéves korosztály, gyakorlatilag végtelen időd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!