Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon magas hölgyek (175-180...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magas hölgyek (175-180 felett), mennyire okoz problémát Nektek a párkeresés?

Figyelt kérdés
Csak magasabb párt tudtok elképzelni magatok mellé, vagy alacsonyabb is lehet? Magassarkút szerettek hordani? Milyen érzés nőként extra magasnak lenni, hogy érzitek, a nőiességetek csorbát szenved ettől?

2017. febr. 21. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Egyáltalán nem.

Nem, nem.

Nem.

Jó, nem.

2017. febr. 21. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Nem tartom magam nagyon magasnak (178), mivel az egesz csaladom magas vekony,nem logtam ki soha.

A parjaim altalaban 180cm es par cm + voltak,alacsonyabb mellett nem tudom elkepzelni magam.

Magassarkut nem,kiveve alkalmakkor.

Az extra magas no nalam 185+kezdodik.Soha nem volt ezzel gondom.

Jo alakom van,noiesnek erzem magam,egyaltalan okoz gondot h nem vagyok alacsonyabb vagy vekonyabb v teltebb v akarmi.Ez csak egy parameter, amivel megtanultam egyutt elni,ha nem fogadnam el is ez lenne:)

2017. febr. 21. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem 175-180 magas es 185 tol extramagasak a csajszik
2017. febr. 21. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A 175-180 egyáltalán nem magas sőt... A legtöbb tizenéves kisiskolás lány is már lazán üti a 170 cm-t és ez csak növekedni fog a jövőben. Mivel rengeteg magas pasi van ezért nekik sem kell kompromisszumot kötni. Az extrém magas kategória szerintem is 185 felett kezdődik.
2017. febr. 21. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
1-2 centivel nem baj, ha alacsonyabb a pasi, bár azért jobban preferálom ha ő a magasabb. Magassarkút max a négy fal között veszek fel. Néha szeretem, hogy ilyen magas vagyok, de az esetek többségében inkább frusztrál. Van, hogy ha csupa alacsony emberek vesznek körül, inkább ormótlannak érzem magam. Ja, és ruhát sem találok magamra, mert a magasságom mellé vékony is vagyok elég nagy cicikkel, az ilyen testalkatra pedig nem terveznek ruhát. (Ami mellben jó lenne az lóg a csípőmön, vagy ha nagy ritkán találok olyan felsőt ami pont illik a felsőtestemre, akkor abból kilóg a hasam mert rövid. Nadrágok szintén rövidek, vagy lógnak rajtam.) Szóval öltözködni sem bírok normálisan, emiatt pedig kényelmetlenül érzem magam. Ja, és a 180 centis magasságomhoz 40-es láb is párosul ami azért annyira nem nőies. :D Soha nem lesz szép derékig érő hajam, mert nekem 2x annyi ideig kell növesztenem, mint egy alacsonyabb lánynak, ezalatt pedig 4x eltörik. :D Szóval én jobban örülnék, ha 170-175 centi között lehetnék, szerintem ez az ideális.
2017. febr. 21. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:

174cm vagyok

Ferjem 190

Ez igy tokeletes,elotte hasonlo vagy alacsonyabb pasik voltak.A min.175-77 korul lehetett.

Ritkan viselek magassarkut,akkor is csak kicsit magasat :)

En jol erzem magam igy,testalkatom aranyos vekony,kicsit sportos.Paromnak mindig a magasabb lanyok tetszettek. Meg igy is labujjhegyre allok mikor megoleljuk egymast.Tudom vannak akiknek az indit be,ha a no kb pasi mellkasaig er vagy meg addig se. Egyszer beszeltunk is errol,de o meg az ilyen lanyokat eszre se vette,nem volt soha esete.

2017. febr. 22. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Én velem egymagasságú, vagy magasabb párt szeretnék. Ez annyiban nehezíti a párkeresést, hogy én sajnos ritkán látok ilyen magas férfit.

Magassarkút ritkán hordok, és akkor is olyat, aminek kicsi a sarka.

Szeretek magas lenni, ettől még lehetek nőies.

2017. febr. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!