Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas hölgyek (175-180 felett), mennyire okoz problémát Nektek a párkeresés?
Egyáltalán nem.
Nem, nem.
Nem.
Jó, nem.
Nem tartom magam nagyon magasnak (178), mivel az egesz csaladom magas vekony,nem logtam ki soha.
A parjaim altalaban 180cm es par cm + voltak,alacsonyabb mellett nem tudom elkepzelni magam.
Magassarkut nem,kiveve alkalmakkor.
Az extra magas no nalam 185+kezdodik.Soha nem volt ezzel gondom.
Jo alakom van,noiesnek erzem magam,egyaltalan okoz gondot h nem vagyok alacsonyabb vagy vekonyabb v teltebb v akarmi.Ez csak egy parameter, amivel megtanultam egyutt elni,ha nem fogadnam el is ez lenne:)
174cm vagyok
Ferjem 190
Ez igy tokeletes,elotte hasonlo vagy alacsonyabb pasik voltak.A min.175-77 korul lehetett.
Ritkan viselek magassarkut,akkor is csak kicsit magasat :)
En jol erzem magam igy,testalkatom aranyos vekony,kicsit sportos.Paromnak mindig a magasabb lanyok tetszettek. Meg igy is labujjhegyre allok mikor megoleljuk egymast.Tudom vannak akiknek az indit be,ha a no kb pasi mellkasaig er vagy meg addig se. Egyszer beszeltunk is errol,de o meg az ilyen lanyokat eszre se vette,nem volt soha esete.
Én velem egymagasságú, vagy magasabb párt szeretnék. Ez annyiban nehezíti a párkeresést, hogy én sajnos ritkán látok ilyen magas férfit.
Magassarkút ritkán hordok, és akkor is olyat, aminek kicsi a sarka.
Szeretek magas lenni, ettől még lehetek nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!