Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok magas,2m körüli férfi miért panaszkodik itt, hogy neki nem jut nő?
Kérdező,ez nem így van egyáltalán.
Én 185 cm vagyok,de semmi előnyöm nincsen belőle,sőt... mivel ránéznek az arcodra a nők,és ha nem vagy jóképű,arányos arcú,onnantól ugyanúgy 0 esélyed van,mintha 150 cm lennél...
25/F
Magasság aztán semmiféle tekintélyt nem kölcsönöz, ha tutyimutyi vagy. A párom alacsony (165cm), és talpig férfi, határozott, egy pillanatra nem tántorodik meg, és maximálisan rábízhatom magam, ellenben ismertem olyan 185+-os férfit, hogy nem éreztem magam vele biztonságban.
Egyébként randiztam 190-es sráccal, hát majd' kitört a nyakam. Hiába nézett ki állati helyesen, túl magas volt, hosszú távon beszélgetni sem tudtam vele, vagy csak a mellkasának dumáltam, pedig 168 centivel átlag vagyok, sőt.
Hát nem tudom hol van az a sok magas pasi?
178 cm magas nő vagyok, kicsit magasabb sarkú cipőben már 183 cm, de alig látok magasabb pasikat:)
188 cm vagyok.
Csajozási szempontból nem sokat jelent a magasság.
Viszont nagyon örülök a magasságomnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!