Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyenekbe futok bele?
21 éves nő vagyok. Adok magamra, egészséges életet élek, és teljesen rendben van a viselkedésem (visszajelzések alapján).
A társkereső profilomon fel van tüntetve, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Nem egy férfiba futottam bele akik szintén komolyat kerestek, majd úgy rám nyomultak első randin, hogy fel kellett hívnom a figyelmüket, hogy nálam ez nem így megy. Ilyenkor általában hazadobnak és soha többet nem hallok felőlük. Hiába, hogy megvolt a közös érdeklődési kör, azonos humorérzék, nagyon megtetszett az adott férfi mégis…
Volt, hogy egy csávó szószerint letolta a gatyáját, ahogy ültünk az autóban.. ráadásul a meki parkolóban. És minden szégyenérzet nélkül verte miközben “aaaj legyen már valami”. Mondanom sem kell, kiszálltam az autóból, és hazasétáltam inkább hiába lakok külvárosban.
Pedig nem viselkedek kurvásan, ha érzem az összhangot megengedek egy csókot első randin, de többet nem, az öltözködésem sem kurvás.
Mi lehet itt a probléma? Tényleg ilyen nehéz párt találni?
Én nem vagyok incel se más baromság amit magyar szavakkal nem tudnak leirni, sok pancser.
Amúgy az a szomorú itt hogy a nők itt mind pedansak, sose qtak félre, mindig jól választanak, döntenek.
De az egészben ami felqja az agyam és sok férfi tarsamet is az a szó hogy "odaadja magát"!!!!
Baszki ha megerőszakolja valaki.megertem, mert nem egyezett bele!! De amikor 2 felnőtt 1 nő 1 férfi összejön legyen első legyen 50. Randi és szex lesz akkor miért van hogy ő már a nő odaadja magát??
A férfi nem adja oda?
Mind2 fel akarta, akkor?
Mi ez a felsőbbrendű dolog?? Ez nagyon kiborito
19:50
Az a baj, hogy a nő nem biztos, hogy a testiségre megy, inkább bele megy a testiségbe, mert párkapcsolatot szeretne, s idővel majd családot. A pasik nagy része viszont nem azért ismerkedik, hogy a feleségét megtalálja, hanem hogy ki legyen elégítve. Ilyen szempontból a férfi kapja meg előbb, amit akar.... a szexet, a nő "oda adja magát neki" megadja neki, amit akar. Ezzel szemben a pasi mikor adja meg a nőnek, amit akar? Lehet soha.. még akkor sem, ha már a második randin megkapta a nőt. Régen ez másként volt. Előbb volt házasság, később a szex, hát nem is volt ennyi megkeseredett, összetört szívű ember, nem kellett senkinek attól rettegnie, hogy mikor hagyják ott, az emberek óvatosabban ismerkedtek, rendesen megismerés egymást, mielőtt bele kezdtek volna bármibe is. Jobb világ volt, akárki, akármit mond. Akkor azért ha egy pasas udvarolt ég nőnek, akkor nem ez volt, mint amikről a kérdező is ír, hanem azt már komolyan vagy legalábbis komolyabban lehetett venni. El lett ez rontva már rég, nem kicsit, nagyon....
63-as egyetértek veled.
Normális esetben a szex mindkét félnek örömet okoz. Nem úgy kéne beállítani, hogy a nő engedi, hogy a férfinak végre jó legyen. Ill. ha így van, ott eleve gond van a nő lelkével.
Na végre valaki leírja.
Ti CSAK binát akartok, a nő pedig kapcsolatot.
Ti nem adjátok meg amit a nő akar , de a nők adják oda a binát mert nektek sürgős!
Így örülhettek ha hozzá juttok néha, cserébe a nagy büdös semmiért.
Fordítsuk meg!
Nyújtsatok partnerséget, érzeseket kapcsolatot és ti is megkapjátok amiért annyit tudtok hisztizni mint egy tini .
"megengedek egy csókot első randin" - szerintem ezt nem kéne.
Másrészt első randin nem ülnék be senki kocsijába.
Alapvető fogalmakkal sincsenek tisztában.
Nekik már a nő= goldigger.
De pont tegnap olvastam a startlapon hogy egy lecsúszott drogos pasi (Beat) végre összejött egy nővel és így a lakhatása is megoldódott mert a csaj egy motelt üzemeltet.
Senki nem aranyásózta, meg goldiggerezte le a pasit.
Ti férfiak is azt nézitek hogy legyen olyan a nő akire büszkék lehettek, és akire esetleg támaszkodhattok is ha úgy adódik.
Sokkal több érdekember van férfiban mint nőben és ti is tudtok piócák lenni.
Amikor kirepültök a fészekből akkor mindjárt nő kell aki gondoskodik rólatok, meleg vacsorát rittyent elétek az asztalra, porszívózik, ruhát tereget és a gyereknevelés oroszlánrészét is lepasszoljátok a nőkre.
Jó hogy nem adunk semmilyen binát első pillantásra. Minek? Nektek 40 felett kell lenni ahhoz hogy érettek legyetek érzelmileg is egy igazi kapcsolatra.
Addig meg csak vadászgattok mint a 16 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!