Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyenekbe futok bele?
21 éves nő vagyok. Adok magamra, egészséges életet élek, és teljesen rendben van a viselkedésem (visszajelzések alapján).
A társkereső profilomon fel van tüntetve, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Nem egy férfiba futottam bele akik szintén komolyat kerestek, majd úgy rám nyomultak első randin, hogy fel kellett hívnom a figyelmüket, hogy nálam ez nem így megy. Ilyenkor általában hazadobnak és soha többet nem hallok felőlük. Hiába, hogy megvolt a közös érdeklődési kör, azonos humorérzék, nagyon megtetszett az adott férfi mégis…
Volt, hogy egy csávó szószerint letolta a gatyáját, ahogy ültünk az autóban.. ráadásul a meki parkolóban. És minden szégyenérzet nélkül verte miközben “aaaj legyen már valami”. Mondanom sem kell, kiszálltam az autóból, és hazasétáltam inkább hiába lakok külvárosban.
Pedig nem viselkedek kurvásan, ha érzem az összhangot megengedek egy csókot első randin, de többet nem, az öltözködésem sem kurvás.
Mi lehet itt a probléma? Tényleg ilyen nehéz párt találni?
Igen, férfiként és nőként is nehéz párkapcsolatot találni. Ami pedig a leírtakat illeti, sajnos sok a gyökér ember.
Vigasztaljon az, hogy már az elején kiderült, hogy ők egyáltalán nem rendesek vagy akartak komoly kapcsolatot, csak egy ideig óráig megjátszották magukat.
1: Társkeresőzök. Ha közeledik egy férfi akkor elfogadom a közeledését amennyiben érzem azt, hogy rendben van az összhang, és szimpatikus. Estére sosem szervezek első randit, (mekis esetből tanulva), és sosem engedem, hogy átlépjenek határokat (cici fogdosás, stb).
2: Tudom, ebben igazad van, csak az önbizalmam az lassan annyira lent van, hogy nem fogja meg az embereket a személyiségem? Csak a külsőm az, ami megragadja a figyelmet? Ez annyira abszurd…
Sokan 20-30 randin ismerkedésen is átesnek míg egy megfelelőt találnak.
Szóval ahogy írták.... Örülj h az elején kider8
Ne más ember miatt legyen vagy ne legyen önbizalmad. Te attól nem vagy kevesebb, hogy kifogtál pár hülyét.
#2 voltam.
Szerintem alaposabban kellene szűrnöd.
Vannak primitív előemberek, tényleg nagyon kiábrándító.
Aki esetleg nagyon kapkod utánad ,arról sikít hogy bina hiánya van, azokkal ne találkozz.
Nekem a Facebookon szoktak irkálni random pasik. És volt aki képet küldött teljes alakosat, ruha nélkül. Hát, nem normálisak.
Lehet hogy ha most kellene társat keresnem, egyből azzal kezdeném hogy mit tud felmutatni, mit tud nyújtani egy kapcsolatban a f@cán kívül.
Ezen általában felhördülnek azok akik csak a farkukat tennék oda, és vérig sértődve odébbállnak.
Valahogy kifogtàl osztonleny férgeket mint a meki hokis.
Talán neked is más szempontok alapján kellene szűrnöd. Ezek a hapsik mind ilyen gizda - vékony látszólag is komolytalan sracok voltak ? Ne a külső alapján szelektálj. Vagy nagyon taszít a pocakos típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!