Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak az ilyenekbe futok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ilyenekbe futok bele?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok. Adok magamra, egészséges életet élek, és teljesen rendben van a viselkedésem (visszajelzések alapján).

A társkereső profilomon fel van tüntetve, hogy komoly kapcsolatot keresek.

Nem egy férfiba futottam bele akik szintén komolyat kerestek, majd úgy rám nyomultak első randin, hogy fel kellett hívnom a figyelmüket, hogy nálam ez nem így megy. Ilyenkor általában hazadobnak és soha többet nem hallok felőlük. Hiába, hogy megvolt a közös érdeklődési kör, azonos humorérzék, nagyon megtetszett az adott férfi mégis…

Volt, hogy egy csávó szószerint letolta a gatyáját, ahogy ültünk az autóban.. ráadásul a meki parkolóban. És minden szégyenérzet nélkül verte miközben “aaaj legyen már valami”. Mondanom sem kell, kiszálltam az autóból, és hazasétáltam inkább hiába lakok külvárosban.

Pedig nem viselkedek kurvásan, ha érzem az összhangot megengedek egy csókot első randin, de többet nem, az öltözködésem sem kurvás.

Mi lehet itt a probléma? Tényleg ilyen nehéz párt találni?

2024. febr. 5. 08:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
41%
28 az agybaj nagy baj...
2024. febr. 5. 11:46
 32/69 anonim ***** válasza:
83%
A faszvero az mar zaklato, bunugyi kategoria. A tobbi nem azert tunt el, mert nem akartal elsore szexelni, hanem esetleg tenyleg allando part kerestek, de nem te voltal az, viszont ha mar, akkor egy potya szexet akartak.
2024. febr. 5. 11:54
 33/69 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező nem veled van a baj. A mai pasikkal. Mindegyik ezt akarja:dugni kötöttségek nélkül. A kapcsolat már gondterhes, meg minek elköteleződni,ha holnap már úgy is lesz másik.... tényleg ne magadat hibáztasd, manapság nagyon nehéz, sőt egyre nehezebb.
2024. febr. 5. 11:56
 34/69 anonim ***** válasza:
74%
17-18 évesen elég sok ilyenbe bukkantam. Aztán tavaly 23 évesen visszakerültem a randitérre, én is társkeresőzöm, de nekem egy kivétellel csak pozitív tapasztalataim voltak, de nagyon filterezem kire áldozok időt, pláne kivel találkozom.
2024. febr. 5. 12:04
 35/69 anonim ***** válasza:
38%

Emberismeret a kulcs, meg egy kis logika.

Azok a srácok akik egyből bejövősek azok a többi lánynak is tetszenek, ők nem ahhoz vannak szokva, hogy megvárassák őket. Ha te nem buksz rá, akkor majd egy másik lány megteszi. Nem fog rád több időt fecsérelni.

2024. febr. 5. 13:57
 36/69 anonim ***** válasza:
53%

36-os (13.57) nagyon jót írt!

Érdemes elgondolkodni rajta!

2024. febr. 5. 14:02
 37/69 anonim ***** válasza:
78%

Az hogy elővette a mini virslit a parkolóban, jelezhette az is hogy ennyit tud nyújtani egy kapcsolatban.

Mennyi dilinyós pali van 🫣

2024. febr. 5. 14:03
 38/69 anonim ***** válasza:
87%
Elvinni egy lányt első randin mekizni aztán leszopatni a parkolóban nagyon messze áll egy kapcsolattól, de még egy tisztességes randitól is 18 felett, akkor is, ha a gatyát magán tartja.
2024. febr. 5. 14:12
 39/69 anonim ***** válasza:
18%

38

Miből veszed hogy kicsi volt neki?

2024. febr. 5. 14:18
 40/69 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk az ilyen pasiknak tipikusan kicsi szokott lenni. Pl. Marton Lászlóról, a Vígszínház zaklatással vádolt igazgatójáról is elmondta egyik akkori sértettje, hogy csoffadt és kicsi farka volt, szóval legalább annyira nevetséges is volt az erőlködése, amennyire felháborító. De hasonlókat nyilatkoztak az amerikai színésznők Harvey Weinsteinről is.

Hiába, aki nőknek mutogatja, a törvényes büntetésen felül azt is kockáztatja, hogy beszédtéma lesz, milyen kicsi neki. :-)))

2024. febr. 5. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!