Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak az ilyenekbe futok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az ilyenekbe futok bele?

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok. Adok magamra, egészséges életet élek, és teljesen rendben van a viselkedésem (visszajelzések alapján).

A társkereső profilomon fel van tüntetve, hogy komoly kapcsolatot keresek.

Nem egy férfiba futottam bele akik szintén komolyat kerestek, majd úgy rám nyomultak első randin, hogy fel kellett hívnom a figyelmüket, hogy nálam ez nem így megy. Ilyenkor általában hazadobnak és soha többet nem hallok felőlük. Hiába, hogy megvolt a közös érdeklődési kör, azonos humorérzék, nagyon megtetszett az adott férfi mégis…

Volt, hogy egy csávó szószerint letolta a gatyáját, ahogy ültünk az autóban.. ráadásul a meki parkolóban. És minden szégyenérzet nélkül verte miközben “aaaj legyen már valami”. Mondanom sem kell, kiszálltam az autóból, és hazasétáltam inkább hiába lakok külvárosban.

Pedig nem viselkedek kurvásan, ha érzem az összhangot megengedek egy csókot első randin, de többet nem, az öltözködésem sem kurvás.

Mi lehet itt a probléma? Tényleg ilyen nehéz párt találni?

2024. febr. 5. 08:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
15%

Ha kiderül hogy nem vagyok jó az ágyban legalább nem szenved velem.

Igazából neki sporolok időt!:-)))

2024. febr. 5. 18:23
 52/69 anonim ***** válasza:
73%
#52 de mit nem fogsz fel azon, hogy nem mindenki akar vadidegenekkel szexelni?
2024. febr. 5. 18:24
 53/69 anonim ***** válasza:
71%

Jajj de nem érted?

Fizetett egy hamburgert= neki jár a bina . Hüpp hüpp.

2024. febr. 5. 18:29
 54/69 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg olyan ketyósok a pasik hogy agyam eldobom.

Ahányszor nem jön össze a bina, a nők a hibásak, mert kihasználnak.

Mire , egy hamburgerre?

Vagy egy colára?

Meg biztos a pénzedet akarja mind és a bankkártyádat?

Ahhoz pénz is kéne , incelkék!

2024. febr. 5. 18:32
 55/69 anonim ***** válasza:
73%
#56 igényes ember lehetsz…
2024. febr. 5. 18:44
 56/69 anonim ***** válasza:
19%
Csak mint az itteni nők akik ide bofogik a baromságot, aminek semmi köze a valósághoz
2024. febr. 5. 18:52
 57/69 anonim ***** válasza:
23%
Biztos kaptál 10 privátot. Közülük válassz, és fejezd be a sírást!
2024. febr. 5. 19:23
 58/69 anonim ***** válasza:
15%
Mivel fiatal vagy, ha pasi mar kocsival visz randira, akkor vagy penzes az illeto ennyi evesen (marmint a szulei), vagy idosebbekre buksz. Ebben az esetben rossz az emberismereted es a stilusod, pasivalasztasi kepesseged, mert ezekre a mercis alfakra buksz, akik semmire nem tisztelnek. Kivancsi lennek, normalis pasinak is adsz-e eselyt.
2024. febr. 5. 19:27
 59/69 anonim ***** válasza:
76%
19:27 mi az, hogy normális pasi? A kérdező leírta, hogy szép, csinos nő, miért kéne egy rendes, de külsőre neki nem biztos, hogy tetsző férfival összejönnie? Mert az összes szerinted "alfa" csak dugni akar? Elárulom, a csúnyább is csak dugni akar, az se tiszteli a nőt, csak épp tudja, hogy többet az életben nem fog neki ilyen jó nő össze jönni és ezért teper ezerrel. Megérdemli a kérdező, ha valóban ennyire rendben van kívül és belül is, hogy hozzá mind külsőleg, mind belsőleg illő férfit válasszon. Arról még nem ő tehet, hogy sajnos ilyen alig van, mert a pasik nagy része akár helyes, akár nem egy bunkó, tapló majom
2024. febr. 5. 19:44
 60/69 anonim ***** válasza:
63%

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy itt miért nem lehet normálisan kulturáltan kommunikálni egymással?

Mármint oké sok pasi gyakran átmegy incelbe és hibáztat magán kívűl mindenkit ami igencsak bosszantó. De a nőket se kell féltenni ők is gyakran mennek át hárpiába/sárkányba.

2024. febr. 5. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!