Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyenekbe futok bele?
21 éves nő vagyok. Adok magamra, egészséges életet élek, és teljesen rendben van a viselkedésem (visszajelzések alapján).
A társkereső profilomon fel van tüntetve, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Nem egy férfiba futottam bele akik szintén komolyat kerestek, majd úgy rám nyomultak első randin, hogy fel kellett hívnom a figyelmüket, hogy nálam ez nem így megy. Ilyenkor általában hazadobnak és soha többet nem hallok felőlük. Hiába, hogy megvolt a közös érdeklődési kör, azonos humorérzék, nagyon megtetszett az adott férfi mégis…
Volt, hogy egy csávó szószerint letolta a gatyáját, ahogy ültünk az autóban.. ráadásul a meki parkolóban. És minden szégyenérzet nélkül verte miközben “aaaj legyen már valami”. Mondanom sem kell, kiszálltam az autóból, és hazasétáltam inkább hiába lakok külvárosban.
Pedig nem viselkedek kurvásan, ha érzem az összhangot megengedek egy csókot első randin, de többet nem, az öltözködésem sem kurvás.
Mi lehet itt a probléma? Tényleg ilyen nehéz párt találni?
És akkor csodálkoznak a férfiak hogy egyre kevésbé felelnek meg az elvárásainknak…..
Ott tartok 43 évesen diplomával, vállalkozással, hogy ha egyszer elválnék , nekem már soha többet nem kellene senki…..egy netről rendelt műpénisz is megteszi, de nekem már élből nem lenne türelmem a fogyatékos férfiakhoz.
Nem gizda meg pocakos , ne kezdd!!!!
Ennek semmi köze a külsőhöz…. Ne akard elmagyarázni hogy egy ronda ember jobb. Nekem volt pocakos is, ronda is, ugyanolyan sz@r volt mint a jóképű. Sőt! Hogy a pocakos bizonyítson saját magának hogy ő még kell sok nőnek, hamarabb megy félre. Pont.
Küldenél egy fotót, körülbelül hogyan mész azokra az elsődleges randikra?
(Nem ismerkedek.)
11, ennyi!
Nem tudom, jó-e a házasságod, de ha igen, ennek fényében becsüld meg. Mert amúgy ez várna... És nemcsak 43 évesen, hanem 20-asként és 30-asként is. A sok gyökér vagy helyettük inkább a játékszer meg a macska, kutya, tengerimalac, kinek mi. Normálisat is alig találni, nem még olyat, akivel össze is illünk.
Kérdező, szerintem még nagyon fiatal vagy, és ezzel összhangban rossz emberismerő.
Nem tudod előre kiszűrni az ilyeneket.
Nagyon igazat adok annak, aki az offline ismerkedésre buzdított és az internetes társkeresők hanyagolására. Egy csinos, 21 éves lánynak, ha normálisan nyitott személyiség, nehogy már az interneten kelljen férfit találnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!