Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretethiányos csajok ennyire őrültek lennének? Miért botlok bele az ilyenekbe?
de hülye vagy, a szeretethiányos emberek NEM őrültek.
ha így gondolkozol róluk, valóban nem érdemled meg, h. szóba álljanak veled.
egy-egy ilyen tulajdonság mögött rengeteg családi trauma, abúzus, érzelmi elhanyagoltság lehet, ami nagyon megnehezíti a felnőttkori párkapcsolatok kialakítását.
főleg nincs szükség arra, h. egy ilyen tudatlan, mint te, a téma ismerete nélkül őrültnek címkézzen bárkit is.
Az ugyancsak alacsony intelligenciaszintre utal,hogy ismeretlenül valakit lehülyézel.Akkor most elmondok történeteket.
Egyik csaj: van palija,kavart velem,szexen kívül minden történt,3-szor akartam elmenni mellőle,de mindig visszasírta magát
Másik csaj: Össze akart költözni velem,kiderült hogy ő tányérokat dobál amikor ideges
A harmadik csaj pszichopata.Megerőszakolta egy csávó. (az olyanoknak levágnám a micsodáját) a csaj az folyamatosan a törődésre vágyik,nem tudom elmagyarázni,megértetni vele,hogy mennyire gyönyörű.
Csak néhány dolgot meséltem el róluk.
A mai világban nagyon sok a lelkisérült nő és férfi... Ennek nem tudom pontosan az okát, de szerintem is ijesztő. Egyre jobban elidegenednek egymástól az emberek, kommunikálni senki nem tud, csak magában puffogni, a szerelem is már egy ritka dolog, mert a legtöbben csak a szex miatt vannak együtt, ami persze sokaknak valójában kevés, de nem találnak jobbat, és sok a megcsalás, bántalmazás is, arról nem is beszélve, hogy sokakat megnyomorít az, hogy próbálnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak, meg a szépségideálnak.
Persze ez nem mindenki igaz, de tényleg nehéz olyat találni, aki normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!