Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretethiányos csajok ennyire őrültek lennének? Miért botlok bele az ilyenekbe?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy változásokon mentem keresztül múlt nyár óta. Kapcsolatom ugyan még nem volt. Csókolóztam már egy csajjal,folyamatosan csak terelt amikor arra terelődött a kérdés,hogy mi legyen köztünk.Ez a csaj szeretethiányos,nagyon.Nem értem miért dobja a barátját.Nem is ez a lényeg... Miért botlok bele ezekbe az őrült csajokba?
2016. aug. 7. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Én fizikailag betegekbe futok... Az sem jobb
2016. aug. 7. 19:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ennyire szétszórt vagyok,de nem tudom mi van velem...
2016. aug. 7. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szeretnék egy kívül-belül egészséges lányt. :<
2016. aug. 7. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

de hülye vagy, a szeretethiányos emberek NEM őrültek.

ha így gondolkozol róluk, valóban nem érdemled meg, h. szóba álljanak veled.

egy-egy ilyen tulajdonság mögött rengeteg családi trauma, abúzus, érzelmi elhanyagoltság lehet, ami nagyon megnehezíti a felnőttkori párkapcsolatok kialakítását.

főleg nincs szükség arra, h. egy ilyen tudatlan, mint te, a téma ismerete nélkül őrültnek címkézzen bárkit is.

2016. aug. 7. 20:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Az ugyancsak alacsony intelligenciaszintre utal,hogy ismeretlenül valakit lehülyézel.Akkor most elmondok történeteket.

Egyik csaj: van palija,kavart velem,szexen kívül minden történt,3-szor akartam elmenni mellőle,de mindig visszasírta magát

Másik csaj: Össze akart költözni velem,kiderült hogy ő tányérokat dobál amikor ideges

A harmadik csaj pszichopata.Megerőszakolta egy csávó. (az olyanoknak levágnám a micsodáját) a csaj az folyamatosan a törődésre vágyik,nem tudom elmagyarázni,megértetni vele,hogy mennyire gyönyörű.

Csak néhány dolgot meséltem el róluk.

2016. aug. 7. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban nagyon sok a lelkisérült nő és férfi... Ennek nem tudom pontosan az okát, de szerintem is ijesztő. Egyre jobban elidegenednek egymástól az emberek, kommunikálni senki nem tud, csak magában puffogni, a szerelem is már egy ritka dolog, mert a legtöbben csak a szex miatt vannak együtt, ami persze sokaknak valójában kevés, de nem találnak jobbat, és sok a megcsalás, bántalmazás is, arról nem is beszélve, hogy sokakat megnyomorít az, hogy próbálnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak, meg a szépségideálnak.

Persze ez nem mindenki igaz, de tényleg nehéz olyat találni, aki normális.

2016. aug. 7. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo, jo bunko vagy. A tobbieknek teljesen igazuk van. Ment a zold mindenkinek.
2016. aug. 22. 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, az 1.nek nem . 1., te is bunko vagy.
2016. aug. 22. 00:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Miért lennék bunkó? :/ értem én hogy ez van,de ti is beláthatjátok,hogy egy ilyen nő nem való párkapcsolatra. Feltettem egy ártatlan kérdést,arra is kellene válaszolni ha nem haladja meg egyesek tudását. :(
2016. aug. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!