Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretethiányos nőket tényleg könnyebb meghódítani?
Apám alkalmazta ezet a "zseniális" trükköt. Kétszer is. Eredmény: egy idegbeteg, agyilag nem túl erős lánya meg egy félőrült "mindenki utálja", bizarr fia az vagyok én.
És anyám életét is félig-meddig tönkretette. Ő tényleg az aki megérdemelné azt a jó öreg "keresztény poklot" az ördöggel meg a tüzes vassal. Bár extra kínzásként bezárnám egy üvegbúrába ott van előtte a sok alkohol amit nem tud meginni...
Inkább ne tedd ezt. Ennél még prostizni is tisztességesebb.
Attól függ. Én pl. úgy álltam hozzá, hogy eleget bántottak a szüleim, így a barátaimat és a páromat is nagyon körültekintően "választottam ki".
Lelki sérült vagyok ugyan, de hülye nem :) Akárki szeretete meg nem gyógyír a sebekre (sőt, önmagában senkié sem).
Igen. Éhesek a szeretetre, szép szavakra. Cserébe mindent meg kapsz. Egyszer csináltam ilyet, de nagyon megbántam.
Nem érdekelnek mások érzései, de mikor vele szakítottam, az nekem is nagyon fájt.
Nem a szép szavakra éhesek, meg ódákra vágynak, hanem a figyelemre, szeretgetésre és intimitás van szükségük, amiben nyilván keveset volt részük.
Én úgy gondolom, hogy önmagában a szeretetéhség még nem annyira nagy probléma, ha az egyén nem köt mellé irreális elvárásokat vagy manipulálásba nem kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!