Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak ehhez a kétféle férfihez vonzódom csak, és csak ilyenekbe szeretek bele? Nárcisztikus és titokzatos
Nekem férjem már. 12 éve vagyunk együtt, és még mindig nem sikerült teljesen megnyílnia előttem. Pedig nagyon odaadó, szeret is, de sokszor azt érzem, bezárja előttem a kapukat :( Mi most megyünk párterápiára, mert már nem bírom.
A nárcisztikusok is ugyanezt csinálták, nem engedtek közel az igazi sérülékeny énjükhöz. Párterápia miatt elgondolkodtam, hogy valójában mindig is ezekhez a rejtvény férfiakhoz vonzódtam, a sima pasikat otthagytam, mert untattak :(
Nem hinném, hogy személyiségzavarom lenne. Az viszont igaz, hogy kivételesen, extrém módon empatikus vagyok, ezt szakember mondta, tesztek alapján.
Férjem egyébként nagyon jó ember, és amikor megnyílik, akkor a tökéletes számomra, viszont mikor visszahúzódik a csigaházába, akkor tehetetlennek érzem magam.
A nárcisztikus pasikban szintén az fogott meg, hogy ismerem azt az énjüket is, amiket másnak nem mutatnak meg. A baj az volt, hogy nekem se mutatták meg mindig. Persze a nárcisztikusokkal még nehezebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!