Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy csak ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak ehhez a kétféle férfihez vonzódom csak, és csak ilyenekbe szeretek bele? Nárcisztikus és titokzatos

Figyelt kérdés
Nárcisztikus (személyiségzavaros) és a titokzatos, aki szintén nem nyílik meg, persze, olykor közel engednek, de mindig küzdenem kell azért, hogy megmutassák az igazi énjüket.

2016. júl. 8. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, velem is ez van és rohadtul unom. Mert nem törődnek velem. Neked ez jó egyébként? Veled törődik a jelenlegi kiszemelted? Figyelmes? Velem abszolút nem, és unom, hogy csak magáról és a munkájáról szeret beszélni...Filmes..elvont..áhh
2016. júl. 8. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Női logika.
2016. júl. 8. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd mikor tizenevet lehuzol egy narcival akkor ird meg hogy valoban ezekhez vonzodsz e.
2016. júl. 8. 11:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem férjem már. 12 éve vagyunk együtt, és még mindig nem sikerült teljesen megnyílnia előttem. Pedig nagyon odaadó, szeret is, de sokszor azt érzem, bezárja előttem a kapukat :( Mi most megyünk párterápiára, mert már nem bírom.

A nárcisztikusok is ugyanezt csinálták, nem engedtek közel az igazi sérülékeny énjükhöz. Párterápia miatt elgondolkodtam, hogy valójában mindig is ezekhez a rejtvény férfiakhoz vonzódtam, a sima pasikat otthagytam, mert untattak :(

2016. júl. 8. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert te is személyiségzavaros vagy. A hiba benned van, és nem az "unalmas" pasikban.
2016. júl. 8. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
4, Jól mondja az ötös. Szerintem te is személyiségzavaros vagy. A személyiségzavarosak vonzódnak egymáshoz. Én már csak tudom, én is az vagyok csak férfi. :D
2016. júl. 8. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez milyen személyiségzavar lenne?
2016. júl. 8. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy személyiségzavarom lenne. Az viszont igaz, hogy kivételesen, extrém módon empatikus vagyok, ezt szakember mondta, tesztek alapján.

Férjem egyébként nagyon jó ember, és amikor megnyílik, akkor a tökéletes számomra, viszont mikor visszahúzódik a csigaházába, akkor tehetetlennek érzem magam.

A nárcisztikus pasikban szintén az fogott meg, hogy ismerem azt az énjüket is, amiket másnak nem mutatnak meg. A baj az volt, hogy nekem se mutatták meg mindig. Persze a nárcisztikusokkal még nehezebb volt.

2016. júl. 8. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem biztos, hogy a kérdező is személyiségzavaros. Egész egyszerűen ezekben a pasikban van valami vonzó, amit a "normális" pasik nem tudnak, és soha nem is fognak tudni. Egy mélyről jövő,vonzó kisugárzás, az, hogy ők nehezebb esetek, az hogy őket meg lehet hódítani és érdekesek, izgalmasak, mindig tudnak újat mutatni és az a szép bennük, hogy szeretni kell őket, úgy ahogy vannak, és ezek a férfiak valójában a legmélyebb szeretetre képesek, sokkal mélyebbre, mint a "normális"-ok, akik szerintem kiszámíthatóak, átlátszóak, és sokkal megbízhatatlanabbak. Ja és ők is tele vannak zavarral, csak képtelenek kifejezni, majd 60 évesen meghalnak infarktusban, mert annyira visszafogták magukat. Általában a "problémásabb" férfiaknak sokkal több köze van az élethez, a halálhoz, a szerelemhez, a szeretethez, őszinték, megértésre vágynak, és szeretetre. Sokkal hűségesebbek, mint azt bárki hinné. A világ ilyen. Az igazság egyenesen az ellenkezője annak, amit a többség diktál. Ezt érezzük mindannyian csak nem vagyunk elég bátrak önmagunk lenni.
2016. júl. 22. 15:01
 10/10 Titusztitusz ***** válasza:
Hű 9-es...Te aztán kiváló ismerője vagy a lélektannak...Csak nem foglalkozol pszichológiával? Amúgy minden szavad igaz...És ezért adtam is a hsz-edre egy zöld pacsit a magam részéröl...
2016. júl. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!