Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Sajnos nemrég elveszítettem az állásomat,és eléggé megviselt.A barátom azóta lekezelően beszél velem,és úgy érzem lenéz.Nem élünk együtt.Nem ezt vártam tőle.Ő feljebb jutott a munkahelyén,mégis más helyekre jelentkezett.Azt mondja a társaság miatt.2016. márc. 1. 21:11
1/4 anonim válasza:
Dobnám a 'csába a kis egzisztenciahajhászt és keresnék egy olyat, aki engem szeret.
2/4 anonim válasza:
Lenéz mert kirúgtak de más téren meg jó vagy neki?? Ajjaj... ezt tisztázni kell vele minél előbb!
3/4 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Én is elveszítettem a munkám, elég szar helyen lakunk, nagyítóval kell keresni a munkahelyeket, akkor is nehezen találni. Addig őrülten szerelmes volt belém, én voltam az élete, de mikor látta, hogy nyilván nem sikerül egyhamar állandó munkahelyet találnom, azonnal kidobott.
Én fordítva nem tettem volna ezt vele.
Ha valakit szeretünk, nehéz elszakadni tőle, de bármikor előfordulhat az ember életében, hogy nehezebb helyzetbe kerül.
Mi lesz, ha egy ennél is nagyobb pofont kap a kapcsolatotok az élettől? Hogy fog reagálni?
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó:Sajnálom,átérzem a helyzetedet.A barátom a negatív dolgokat nem tudja kezelni sajnos.Legyen szó betegségről például.Ha rossz kedvem van,vagy valami baj történik,hozzámvágja,hogy nem vagyok humoros és mosolygós.Mutasson valaki egy olyan embert,aki mindenen nevet,még a bajon is.
2016. márc. 2. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!