Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez egy párkapcsolat elején?
Jaj, de hányszor hallottam én ezt! Nagyon romantikus és lehet, hogy abban a pillanatban komolyan is gondolja.
De nem igaz. Mindenkinek vannak elvei, vágyai, elképzelései sőt, még az sem mindig mindegy, hogy szeretünk valakit, mert lehet, hiába szeretjük a magunk módján, ő ezzel soha nem lesz elégedett azzal, amit nyújtunk neki.
A másik, hogy én ilyet nem is kérdeznék a kapcsolat legelején, ez annyira tág fogalom.
Meg kell egymást ismerni, ha kialakulnak az érzelmek, jó, ha nem, hát tovább kell lépni.
Ha kapcsolat lesz belőle, szépen lassan meg kell próbálni összecsiszolódni, ha felmerül valami probléma, vagy hogy bizonyos vonatkozásokban, helyzetekben ki mire vágyik, azt meg kell beszélni.
Tehát mindegy, lehet a nő ronda, ragyás, gnóm, hisztis, brutális, 200 kilós, ápolatlan, rendetlen, mocskos, büdös, buta, elvetemült paraszt, csak mutasson egy kis szeretetet és ennyi elég.
Aha, aha. :)
De jó, hogy van ilyen feltétel nélküli elfogadás! :)
Mert biztos így van, csak a sok gonosz ember nem hiszi el. :)
Bocs, kérdező, nem rád értettem. Csak azért ha valaki azt mondja, hogy SEMMIRE nem vágyik a kapcsolattól, csak hogy legyen valaki, aki szereti, az azért mindent magába foglal. Tehát neki elvileg mindegy ki az, aki szereti, neki megfelel.
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!