Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez? Megbocsássam hogy ezt mondta a vita hevében?
Ne bocsásd meg.
Ez a becsicskulás sztem kiábrándító és megbocsáthatatlan. Úgysem tudnél többé férfiként tekinteni rá.
Én férfi vagyok mégis azt mondom,hogy ne bocsáss meg,ilyenkor kerül elő az emberek igazi személyisége és ha dühében csúnyákat mondott rád akkor nem szeret téged csak kell neki valaki,hogy ne maradjon egyedül.
Az ember higgadtan tudja kontrollálni a megnyilvánulásait,olyankor nem kunszt szépeket mondani,de ha ki van bukva akkor az igazat mondja azt amit valóban gondol a kapcsolatról.
szeretkezzetek egy-két-sok óriásit
nyugtasd meg,hogy ő a mindened
Több, mint 20 éve vagyok a párom mellett. Volt egyszer biztosan, de talán többször is, hogy nagyon összevesztünk. Ott aztán minden volt! Ennek kb. 5 éve.
És akkor mi van? Lenyugodtunk, jó drabig nem nagyon szóltunk egymáshoz, de azóta is szeretjük egymást.
Igen, egy jó szex megoldotta a problémát, mert az összeveszésben ez nyilván feledésbe merült. Ráadásul a feleségem kezdeményezte, ami tőle igen ritka!
Kitalálom.
Párod vízöntő.
ha igen, sajnos nem fogod megváltoztatni. vagy eltűröd vagy megszöksz.
Ha egyszeri eset, elnézhető. Ha többszöri, és ez neked nem fér bele, beszéljétek meg, ha az se használ jobb lesz külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!