Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez? Megbocsássam hogy ezt mondta a vita hevében?
Figyelt kérdés
A párommal veszekedtünk. Igazából egy hülyeségen, csak félreértettük egymást. Illetve ő engem. Erre nagyon durván reagált és elkezdte mondani hogyha például az egyik haverjával így beszélne a barátnője mint én vele akkor a haverja már rég p.icsán rúgta volna hogy mehet amerre lát. És hogy neki is elege van belőlem. Mondom oké. Nem telik el sok idő és elkezd nekem hízelegni hogy beszéljük meg és hogy milyen hülyeségen veszekedtünk és szeretjük egymást nem akar elengedni és azért reagál ilyen durván mert úgy érzi ő nem elég jó nekem és ez dühíti.2015. okt. 6. 23:26
11/11 anonim válasza:
4: hogyhogy milyen?
8-as leírta
Ilyen következetlen hozzáállással még egy 5 éves gyereket sem lehetne megnevelni, nemhogy egy kifejlett, ravasz nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!