Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az ilyen nem vonzó férfiakhoz hogyan tudnak vonzódni, ha a férfi nem gazdag, lehet mégis belső tulajdonsággal lehet vonzó egy férfi nőknek?
Figyelt kérdés
Azért valljuk be, ilyen nem vonzó férfi mellett is van nő, ha nem is egy bombázó, de egyáltalán nem csúnya nők....nekem is ilyen jóllakott a kisiskolás szemüveges fejem van, apatestű, tehát egyáltalán nem vagyok az a szexi férfi, mégis nyolc nővel voltam szexuálisan, volt közötte kaland is, volt közötte sportosabb gyógytornász lány is, szóval meglepő de nekem is voltak barátnőim, de az utcán is rengeteg olyan férfit lehet látni akik nem olyan helyesek, nem olyan vonzóak, vékonyak, idiótán kopaszodnak, apatestűek és mégis van mellettük egy nő, lehet hogy mégis a belső tulajdonságok miatt vonzódik hozzájuk vagy nem is vonzódnak hozzájuk csak hogy ne legyenek egyedül velük vannak, jó kérdés.....2024. febr. 2. 05:31
11/13 anonim válasza:
Sehogy, de ha nem akarunk aggszüzek maradni, be kell érnünk a gagyi pasikkal is.
Jó pasi ebben az országban alig van, azok is mind fiatalok, sajnos.
12/13 anonim válasza:
Ritka es egyre ritkabb az ilyen. Az ilyen nok kifinomult erzelmi intelligenciaval rendelkeznek ami nem soknak adatik meg. Alapvetoen nem befolyasolja oket a mai tarsadalom csak onmgaukkal foglalkoznak nem azzal hogy ki mit gondol rola vagy parjarol. Persze ez sem jelenti azt hogy erzelmetlen az a no vagy ferfi akinek 50/50% a kulso es erzelem.
13/13 anonim válasza:
"Sehogy, de ha nem akarunk aggszüzek maradni, be kell érnünk a gagyi pasikkal is."
Itt a lényeg. Rengeteg ember kapcsolatában ott van több-kevesebb megalkuvás, többek között a külsőt illetően is, csak ezt sokaknak baromi kényelmetlen beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!