Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők az ilyen nem vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az ilyen nem vonzó férfiakhoz hogyan tudnak vonzódni, ha a férfi nem gazdag, lehet mégis belső tulajdonsággal lehet vonzó egy férfi nőknek?

Figyelt kérdés
Azért valljuk be, ilyen nem vonzó férfi mellett is van nő, ha nem is egy bombázó, de egyáltalán nem csúnya nők....nekem is ilyen jóllakott a kisiskolás szemüveges fejem van, apatestű, tehát egyáltalán nem vagyok az a szexi férfi, mégis nyolc nővel voltam szexuálisan, volt közötte kaland is, volt közötte sportosabb gyógytornász lány is, szóval meglepő de nekem is voltak barátnőim, de az utcán is rengeteg olyan férfit lehet látni akik nem olyan helyesek, nem olyan vonzóak, vékonyak, idiótán kopaszodnak, apatestűek és mégis van mellettük egy nő, lehet hogy mégis a belső tulajdonságok miatt vonzódik hozzájuk vagy nem is vonzódnak hozzájuk csak hogy ne legyenek egyedül velük vannak, jó kérdés.....
2024. febr. 2. 05:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
62%

Ha hiszed, ha nem, a belső megszépíti a külsőt

27/N

2024. febr. 2. 05:42
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Te csak fantáziálsz a nem létező barátnőidről. Jóllakott ovodas testtel 1 vékony nőre nincs esélyed, nemhogy 8 ra.
2024. febr. 2. 05:59
 3/13 A kérdező kommentje:
2. Egyáltalán nem fantasztikálok semmit és nem volt nyolc vékony barátnőm volt közöttük duci is
2024. febr. 2. 06:53
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

off:

itt a csavar egy pasi elhízott de a nő csak duci xd.

miért nem lehet min a kettő nem kövér zsír disznó a nagy egyenlőségben?

on:

kicsi az esélye hogy kövéren lesz pasinak csaja te vagy a kivétel örülj neki.

2024. febr. 2. 07:06
 5/13 A kérdező kommentje:

"kicsi az esélye hogy kövéren lesz pasinak csaja te vagy a kivétel örülj neki."

Itt ezt mondom hogy nem lehet olyan ritkasàg mert a lakosság fele el van hízva népegészségügyi adatok szerint és mégis a férfiak többségének van barátnője..

Amúgy nem vagyok elhízva mert 177 cm és 78 kg vagyok csak van rajtam egy kis zsír nem vagyok sportos a férfiak többsége szerintem ilyen

2024. febr. 2. 07:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is 177cm vagyok és 120kg akkor...

40f

2024. febr. 2. 07:15
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Én olyan nő vagyok amilyet leírtál. Foglalt! Az én párom nem csúnya, de nem a nők bálványa. Hozzá képest csinosnak számítok, és ha hiszed ha nem, nekem ő jön be külsőre is. Nem gazdag, nincs autója, de mint férfi nekem ő tetszik. Nekem ez a kigyúrtszépfiú vagyok stílus nem jön be. Ne keresd a logikát. Ízlések és pofonok.
2024. febr. 2. 07:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Két észrevételem lenne.

1. Attól, hogy szerinted nem jóképű, még lehet, hogy a nő szerint az. Ismerek olyan nőt, aki csinos, vékony, alacsony, diplomás, és mindig is a nagydarab pasikhoz vonzódott. Minimum 190 cm és 120 kg. De mivel sokkal több ilyen pasi van, mint olyan vékony nő, akinek ez bejön, ezért minden másban is kedve szerint válogathat. A férje egy igazi főnyeremény még szerintem is. Vagy: a kolléganőm magas, vékony, és teljesen meg van bolondulva a barátjáért, aki alacsony és vékony. Egyébként jóképű és tipikus férj alapanyag, meg tudom érteni. (Az én férjem se sokaknak szokott szimpatikus lenni külsőre, de nekem nagyon bejön. Ő például mackós és kopaszodik.)

Attól, hogy az incelek itt hisztiznek, hogy a nőknek csak a lapátállú, centire pontosan 190 cm magas, stb chad pasik kellenek, ez még nem igaz. Nagyon változatos a nők ízlése, ami a külsőt és a belsőt illeti.

2. Azt írod, hogy 8 nővel sikerült összejönnöd. Ez azt jelenti, hogy 8 alkalommal lett rövid időn belül szakítás a vége, ennyi esetben fulladt kudarcba az egész. Ez viszont egyáltalán nem arra utal, hogy olyan pompás belsőd lenne, amivel meg tudod hódítani a nőket. Az olyan férfi tartós kapcsolatban szokott lenni, hiszen a belső értékei kívánatossá is teszik és elő is segítik, hogy hosszú távon működőképes legyen. 8 szakítás erősen másra utal.

2024. febr. 2. 07:40
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ordít, hogy a kérdést egy feminista írta ki, és kitaláció az egész.
2024. febr. 2. 08:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Abban semmi kitaláció sincs, hogy kövér pasik mellett is ott van az asszony, mégha nem is a sportos Juci, hanem az ugyancsak elhízott Gizi. Csak ki kellene menni időnként az utcára, és felvenni egy szemüveget. Rengeteg kövér párt látni, ritkább azért amikor normál alkatú a nő.
2024. febr. 2. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!