Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az ilyen nem vonzó férfiakhoz hogyan tudnak vonzódni, ha a férfi nem gazdag, lehet mégis belső tulajdonsággal lehet vonzó egy férfi nőknek?
Ha hiszed, ha nem, a belső megszépíti a külsőt
27/N
off:
itt a csavar egy pasi elhízott de a nő csak duci xd.
miért nem lehet min a kettő nem kövér zsír disznó a nagy egyenlőségben?
on:
kicsi az esélye hogy kövéren lesz pasinak csaja te vagy a kivétel örülj neki.
"kicsi az esélye hogy kövéren lesz pasinak csaja te vagy a kivétel örülj neki."
Itt ezt mondom hogy nem lehet olyan ritkasàg mert a lakosság fele el van hízva népegészségügyi adatok szerint és mégis a férfiak többségének van barátnője..
Amúgy nem vagyok elhízva mert 177 cm és 78 kg vagyok csak van rajtam egy kis zsír nem vagyok sportos a férfiak többsége szerintem ilyen
Én is 177cm vagyok és 120kg akkor...
40f
Két észrevételem lenne.
1. Attól, hogy szerinted nem jóképű, még lehet, hogy a nő szerint az. Ismerek olyan nőt, aki csinos, vékony, alacsony, diplomás, és mindig is a nagydarab pasikhoz vonzódott. Minimum 190 cm és 120 kg. De mivel sokkal több ilyen pasi van, mint olyan vékony nő, akinek ez bejön, ezért minden másban is kedve szerint válogathat. A férje egy igazi főnyeremény még szerintem is. Vagy: a kolléganőm magas, vékony, és teljesen meg van bolondulva a barátjáért, aki alacsony és vékony. Egyébként jóképű és tipikus férj alapanyag, meg tudom érteni. (Az én férjem se sokaknak szokott szimpatikus lenni külsőre, de nekem nagyon bejön. Ő például mackós és kopaszodik.)
Attól, hogy az incelek itt hisztiznek, hogy a nőknek csak a lapátállú, centire pontosan 190 cm magas, stb chad pasik kellenek, ez még nem igaz. Nagyon változatos a nők ízlése, ami a külsőt és a belsőt illeti.
2. Azt írod, hogy 8 nővel sikerült összejönnöd. Ez azt jelenti, hogy 8 alkalommal lett rövid időn belül szakítás a vége, ennyi esetben fulladt kudarcba az egész. Ez viszont egyáltalán nem arra utal, hogy olyan pompás belsőd lenne, amivel meg tudod hódítani a nőket. Az olyan férfi tartós kapcsolatban szokott lenni, hiszen a belső értékei kívánatossá is teszik és elő is segítik, hogy hosszú távon működőképes legyen. 8 szakítás erősen másra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!