Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond?

Figyelt kérdés

32 évesen nem volt komoly kapcsolatom.

Társaságomban hallom, hogy lányok, akik 1. rendetlen 2. lusta 3. nem szereti a szexet 4. elhízott/csúnya 5. nem tud bánni a pénzzel stb. mind-mind fix, stabil, hosszú kapcsolatban vannak.

Én meg sosem voltam!

Pedig nagyon szorgalmas vagyok, 18 éves korom óta megszakítás nélkül dolgozom. A lakásom úgy néz ki mint egy patika (fogkefével súrolom a járólap hézagait, naponta 2x felmosok) minden tip-top. Ha 6-kor kell ébredni én 5.30-kor magamtól felkelek. Soha semmit nem felejtek el, vagy kavarok el. Vékony vagyok, alacsony, szépnek tartom magam. Nagyon spórolós vagyok. Nem cigizem, nincs tetoválásom, és semmi bolondos hóbortom. Imádom és igénylem a gyakori szexet. Nem főzök jól, de nagyon igyekszem.

2024. jan. 30. 23:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"A nagyrészük, akik elérhetőek lettek volna, nem volt jó, vagy legalábbis nem elég jó az ágyban."

Szerintem az együttlétnek a lényege a nem látható, nem 5 dimenziós régióban van.

Milyen érzelmi kapcsolatotok volt?

Nézd meg "A kezelés" c, filmet, mert szerintem te nem érted, miről szól egy együttlét.

"Akikkel igazán összepasszoltam, ők házasok voltak."

Lehet, hogy nem akarsz közel kerülni emberekhez.

Elvált mért nem kell?

2024. jan. 31. 22:48
 22/27 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az a baj veled, hogy azt írod, hogy a vonzalom fontos és mégis 100+ partnered volt. Ez arra utal kérdező, hogy tudatalatt félsz, nem akarsz elköteleződni! Lehet a múltban valaki nagyon megbántott, lehet gyermekkori rossz séma és amikor kialakulhatna több mint vonzalom te elpuskázod, vagy hasonló típusú férfiakkal teszed magad, akik ugyanúgy nem mernek valami miatt elköteleződni.

Azok a fajta gondolatok is, hogy más rosszabb, csúnyább, kövérebb mint te sem pozitív/egészséges mentálisra hajaznak. Dő belőled az ítélkezés mások felett, többre tartod magad csak azért, mert te vékonyabb, szebb vagy. Pedig nem minden a külső!

Látod hiába fekszenek le veled, hiába lépnek veled kapcsolatba a belsőd nem tartja meg őket melletted.

Változtatni kéne a gondolkodásmódodon és az életmódodon is gyökerestől. Talán nem ártana agyturkász közbenműködése se.

Hiba van a toronyban nálad és a partnereidében is. Te választod őket. Már csak ez egy baki a te részedről. A többi meg még nagyobb.

2024. febr. 7. 09:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem élj tovább így, feküdj le még néhány száz, esetleg akár 1000 férfivel és akkor legalább bekerülhetsz a rekordok könyvébe. :))
2024. febr. 7. 10:45
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Te nős férfiak szexbabája vagy, válogatós takarítás mániás öntelt perszóna.

Olvasd el a saját nyitókérdésed és a hozzászólásaidat, abban van a válasz a nyomorodra.

2024. febr. 7. 11:13
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy 100+ partnered volt és nem érted, mi a probléma, és egyáltalan, ahogy válaszolsz, ide sürgősen pszichologus kell, mert belátásra képtelen vagy, nincs önreflexiód, pedig külső szemmel látszik egyértelműen, hogy nagy a baj.
2024. febr. 7. 13:03
 26/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem biztos, hogy bármi gond van veled, lehet, hogy egyszerűen csak nem volt eddig szerencséd. A lottó ötöst se nyeri meg mindenki, aki lottózik. Márpedig megtaláni azt a társat, aki mindenben passzol hozzád, akivel nagy szenvedélyeket tudtok megélni, és aki mindenben hű társad egy életre, ez bizony felér egy főnyereménnyel. Nem könnyű megtalálni, de ne add fel.
2024. febr. 7. 15:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Minden. :)
2024. febr. 13. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!