Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond?

Figyelt kérdés

32 évesen nem volt komoly kapcsolatom.

Társaságomban hallom, hogy lányok, akik 1. rendetlen 2. lusta 3. nem szereti a szexet 4. elhízott/csúnya 5. nem tud bánni a pénzzel stb. mind-mind fix, stabil, hosszú kapcsolatban vannak.

Én meg sosem voltam!

Pedig nagyon szorgalmas vagyok, 18 éves korom óta megszakítás nélkül dolgozom. A lakásom úgy néz ki mint egy patika (fogkefével súrolom a járólap hézagait, naponta 2x felmosok) minden tip-top. Ha 6-kor kell ébredni én 5.30-kor magamtól felkelek. Soha semmit nem felejtek el, vagy kavarok el. Vékony vagyok, alacsony, szépnek tartom magam. Nagyon spórolós vagyok. Nem cigizem, nincs tetoválásom, és semmi bolondos hóbortom. Imádom és igénylem a gyakori szexet. Nem főzök jól, de nagyon igyekszem.

2024. jan. 30. 23:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%

Eddig nem volt szerencséd. Nem is próbálkoztál. Túl válogatós vagy, csak a legtökéletesebb külsejű férfiak jöhetnek szóba, te pedig finoman szólva sem állsz közel a tökéletes külsőhöz. Nem társkeresőzöl, esélyt sem adsz magadnak, se másoknak.

"Imádom és igénylem a gyakori szexet."

Ez megint csak nem túl pozitívum, mivel ha nem volt még komoly kapcsolatod gondolom összejárkálsz random arcokkla dugatni magad. A legtöbb pasinak aki komoly kapcsolatot keres ez finoman szólvam pozitív dolog...

Gondolom több tucat, vagy akár százas nagyságrendű férfival voltál már, ez eléggé taszító. Senki nem akar a több századik lenni a sorban, egy a sok közül, hogy amíg ő komolyan gondolja, hogy veled éli le az életét, addig te neked ő csak egy a millióból és közben fantáziálsz azokról a farkakról amik benned jártak...

Ja tudom most ezért le leszek pontozva, de valahogy így néz ki a dolog, hiába nem tetszik...

2024. jan. 31. 10:12
 12/27 anonim ***** válasza:
24%

Nekem tetszene egy ilyen szorgalmas, rendszerető lány!

F

2024. jan. 31. 12:00
 13/27 A kérdező kommentje:

Nincs műmellem, de lapos sem vagyok. Valahol a kettő között. Szépek a melleim, nyílván nem összehasonlítható a műtöttel, de nem mondanám rondának.

Nincs rajtam plasztika, és nem is szeretnék, elégedett vagyok magammal.

Depresszió és önutálat nem süt rólam, sőt inkább az ellenkezője, hogy rendben van az életem, pihent, nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok.

Igen, válogatós vagyok bizonyos szintig, hiszen ha valakit nem találok vonzónak, akkor ahhoz nem is fogok testileg vonzódni. Ha nem találom szexuálisan vonzónak, akkor ott milyen kapcsolatról beszélhetünk? Maximum baráti. Ezen nem lehet változtatni.

És igen, valóban 100+ partnerem volt, de ez nincs a homlokomra írva, és nem is osztanám meg ezt az infót.

2024. jan. 31. 12:22
 14/27 anonim ***** válasza:
24%
Én nem hinném, hogy bármi gond lenne Veled, kedves kérdező.
2024. jan. 31. 13:52
 15/27 anonim ***** válasza:
10-es, nem baj ha ezentúl Szintikének foglak hívni? Szeretném beazonosítani valahogy a folyamatosan szintező válaszolót/kérdezőt.
2024. jan. 31. 19:27
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Látod kérdező igazam volt, 100+ partner után úgy mégis mit akarsz? De most komolyan, kicsit logikusan, egy kicsit férfi szemmel gondold végig az egészet.

100+ férfivel elmentél kúrni, gondolom nem volt túlspilázva a dolog, nem kellett egyiknek sem kérlelnie túl hosszan...

1. Miért nem jöttél össze egyikkel sem hosszú távon? Miért nem akartál akkor valamelyik srácca lelköteleződni, most pedig miért akarsz?

2. Gondolom te is úgy voltál, hogy "kiéled magad", és azt is sejtem ,hogy fiatalabb korodban, nyilván amikor jobban néztél ki és még úgymond nagyobb értéked volt a "piacon".

3. Most hogy szorít az idő, itt akpuzárási pánik már hirtelen meg akarsz állapodni, de nincs kivel, mivel továbbra is csak max dugásra kellesz a férfiaknak, azok közül is már a kevésbé jól kinézőknek csak.

4.Hogyan várod azt el, hogy már nem olyan fiatalon, nem annyira feszesen majd megkapsz magad mellé egy jó pasit, aki nyilván jól keres, jól néz ki, intelligens, jó munkája, stabil élete van stb. úgy hogy előtte 100+ férfi tömködött?

5. Komolyan most eldöntötted, hogy mától akkor azoknak a férfiaknak akik akarnának tőled valamit küzedniük kell? Így hirtelen húztál egy határt, hogy eddig ribi életmód majd akkor mostantól már értékesnek tartod magad?

6. Tulajdonképpen (ha nincs kapuzárási pánik) miért nem élsz úgy ahogy eddig mi tart vissza? 8én már írta megy lehetőséget, ami jó eséllyel igaz, de azért érdekelne a másik oldal is).

"És igen, valóban 100+ partnerem volt, de ez nincs a homlokomra írva, és nem is osztanám meg ezt az infót."

De sajnos oda van írva, nehogy azt hidd. Épeszű, normális férfi nem kezd ilyen nővel. Neked ő is csak egy lenne a temérdek közül, miért akarna tőled bárki bármit is, főleg nem olyan pasi akit gondolom elvárnál magadnak...

2024. jan. 31. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

Tényleg sokan azt hiszik hogy a sok partner nincs rájuk írva, holott de. Aki kicsit is értőn tudja szemlélni a nőket, az gyakran felismeri a jeleit. Tekintet nagyon beszédes, arc, viselkedés, meg persze szexuális kultúrában is. Lelkesedés és érzelmek pedig végképp. Tudom, sok nő jó színész, de sok férfi meg jó nyomolvasó :)

Aztán vannak naiv ember akikkel ha akarod tényleg elhitetheted még azt is hogy szűz vagy kérdező. Bár nem hinném hogy bárkit is be akarnál csapni. A legjobban talán valami hasonlóan kiélt, és megállapodni vágyó párral járnál.

2024. jan. 31. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
48%
17 ez durva ez a 100 plusz 17-es, de hidd el még mindig kevesebbet szexelt mintha kifogta volna mr seggfej nagyétvágyú férjet 20 évesen, vagy 2-3 ilyet sorozatban, aki az összes testnyílását túlhasználja naponta, a lelkét rombolja, közben meg is csalja mindenféle nőkkel, esetleg ő is csalja a férjét, szóval fertőzés is van mindkét oldalról. Na mindegy csak a kiéltséget próbáltam árnyalni.
2024. jan. 31. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

13: Ez érdekes! A párkapcsolati próbálkozás rendszerint ott szokott megakadni, hogy nincs kölcsönös szexuális vonzalom... Ez érdekes, hogy neked már 100 férfi volt, aki tetszik és viszont tetszettél, és mégis társ nélkül vagy.

Elmondanád, mi lett velük?...

2024. jan. 31. 20:59
 20/27 A kérdező kommentje:

A nagyrészük, akik elérhetőek lettek volna, nem volt jó, vagy legalábbis nem elég jó az ágyban.

Akikkel igazán összepasszoltam, ők házasok voltak. Egy kényelmes szituáció volt nekem, hogy csak néhány órára találkozunk, amikor hatalmas szenvedélyt élünk meg, aztán elmegy. Nem tartoztam nekik semmivel, nincs elvárás, nincs kötelezettség. És mivel ritkán találkoztunk, akkor a legjobb formámat tudtam nyújtani, és a szenvedély is megmaradt.

Egy olyan ember, aki házas / elvált nyílván nem kell.

2024. jan. 31. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!