Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegbeteg a barátnőm? Lehet valami komoly? Vagy csak szpihologia gond?
Párommal most ideiglenesen az anyjával lakunk. Nekem jó kapcsolatom van az anyossal de ami a párom és az anyja között van az egy katasztrófa!
Egy perc alatt felkapják a vizet és ordibálnak, midnent elmond mindenkinek . Ezek a viták hirtelen jönnek mind ketten csapkodnak ősze vissza mint kettő óvodás.
Nagy feszültség van a levegőbe .
Valószínűleg nagyon hasonló a személyiségük és ezért nem tűrik meg egymást. Én is így vagyok az anyámmal. Szeretem, persze, de 10 percnél többet nem tudok eltölteni vele súrlódás nélkül. Ettől nem idegbeteg. Bár nálunk nincs ilyen szinten ez a dolog.
F
Fogalmad sincs hogy mi lehet a hatterben milyen neveltetest kapott stb
En sokszor nem voltam kedves anyammal masok elott, lehet hogy van aki furcsállta ha goromban szoltam hozza. Ezt a reszet bánom, de az hogy tinikoromig fizikalisan utana mar 'csak' verbalisan es erzelmileg bantalmazotr vszinuleg elegge hozzajarult ahhoz ahogy viselkedtem vele a kesobbiekben.
Azért mert az anyjával nem felhőtlen a kapcsolata de már idegbetegnek titualod?
Miert nem beszelsz vele errol valószínűleg van ennek hattere
"sziologus a megoldás az orvosi lapon is ez van"
Jézusom.... SZIOLÓGUS??? ez van az orvosi lapon? Hát milyen helyen jártatok ti????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!