Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"van egy kis barátnője" kifejezés ha vlk így mondja az nem olyan lekicsinylő? Vagy utal a lányra, h fiatal? vagy a kapcsolat még nem komoly?
2-es: mosolyogtam... :)
egy apa mondta fia barátnőjére :)
Nalunk ez kedveskedes szokott lenni.
A magam 45 evevel meg mindig kisbaratno vagyok az aposomnak ... Holott mar vagy 5 eve a felesege vagyok a paromnak 🙂
Nekem is a fiam kedvese kisbaratno... Semmi rosszindulat nincs bennem iranta kedvws aranyos lany ...
Számomra ez degradáló.
Ha ezt mondanám vagy hallanaám, az számomra azt jelentené, hogy komolytalnnak van tartva az adott kapcsolat. De leginkább a lányt nem veszik komolyan(akár azért mert fiatal akár mert nem őt akarják a fiú mellé).
7-es le lett pontozva pedig igaz lehet.
Ebben a helyzetben a fiú egy ügyes szakorvos, a "kis barátnő" szülésznő.
Az apuka is befutotta szakorvos magánrendeléssel...
Tényleg degradáló. Akárhányszor hallottam ezt mindig olyan mondta aki úgy gondolta nem lesz hosszú életű a dolog. Nálunk ezt csak a nagymama mondja akivel első látásra utálat volt az ő részéről. Még így 5 év házasság után is én vagyok az unokája kis barátnője. Valahogy nem akarja elfogadni, hogy ez a kapcsolat bizony komoly és nem tini járogatás így 30 és 40 évesen. Azt megértem, hogy anno 20 évesen gyereknek gondolt a páromhoz a korkülönbség miatt, de mára már tényleg csak az utálatot fejezi ki vele meg azt, hogy a mai napig reménykedik benne, hogy a "kis barátnő" csak pár hónapot marad... :D
Mindenki másnak, párom szüleinek is feleség vagyok, vagy a keresztnevemen említenek mert úgy is mindenki tisztában van vele, hogy a családban milyen részem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!