Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond?

Figyelt kérdés

32 évesen nem volt komoly kapcsolatom.

Társaságomban hallom, hogy lányok, akik 1. rendetlen 2. lusta 3. nem szereti a szexet 4. elhízott/csúnya 5. nem tud bánni a pénzzel stb. mind-mind fix, stabil, hosszú kapcsolatban vannak.

Én meg sosem voltam!

Pedig nagyon szorgalmas vagyok, 18 éves korom óta megszakítás nélkül dolgozom. A lakásom úgy néz ki mint egy patika (fogkefével súrolom a járólap hézagait, naponta 2x felmosok) minden tip-top. Ha 6-kor kell ébredni én 5.30-kor magamtól felkelek. Soha semmit nem felejtek el, vagy kavarok el. Vékony vagyok, alacsony, szépnek tartom magam. Nagyon spórolós vagyok. Nem cigizem, nincs tetoválásom, és semmi bolondos hóbortom. Imádom és igénylem a gyakori szexet. Nem főzök jól, de nagyon igyekszem.

2024. jan. 30. 23:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem megfelelő/hozzád való nőknél próbálkozol, vagy a nők hiába kezdeményeznek nem veszed őket figyelembe, esetleg nem veszed észre, hogy esélyed lenne náluk.
2024. jan. 30. 23:09
 2/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő!
2024. jan. 30. 23:10
 3/27 anonim ***** válasza:
62%
Tök mindegy akkor is ugyanaz a szituáció szerintem.
2024. jan. 30. 23:13
 4/27 anonim ***** válasza:
10%
Papucs vagy.
2024. jan. 30. 23:14
 5/27 anonim ***** válasza:
78%
Szia, igazából amiket leírtál magadról tök átlagos dolgok, mégis lenézel mindenkit és jobbnak képzeled magadat. Valahol itt keresném az okot.
2024. jan. 30. 23:33
 6/27 anonim ***** válasza:
80%

Nem ismerlek, nem láttam képet, ezért csak általános listát tudok adni, biztos lesznek olyan pontok, amik nem igazak rád, de cserébe sértőek. Ezeket ne vedd magadra. Valamint az is sokat segítene, ha leírnád, melyik fázisban szokott kisiklani az ismerkedés/kapcsolat.

1. Külső. Pl. hiába vékony valaki, ha elől deszka, hátul léc, emellé pedig egér feje van... A másik véglet, amikor úgy néz ki, amit egy hivatásos is megirigyelne, ezért a szexért sor áll előtte, de barátoknak/családnak már senki sem meri bemutatni...

2. Mentális defektus: Van olyan ismerősöm, aki valamiért csak hosszabb ideje ismert hapsikkal hajlandó összejönni, ezért mindig csak szerető volt, mert a több éves "ismerkedés" alatt a hapsik találtak mást, de "arra" azért jó nekik. Szintén gyakori defekt, amikor a nő már az ismerkedés elején is hisztis sárkány, zsörtölődő, sértődékeny. Pl. jártam már úgy, hogy a 2 nappal korábban lebeszélt randinál elfelejtettem, hogy végül 6ban vagy fél 7ben egyeztünk-e meg (mindkettő szóba került), ezért ráírtam 5 órával korábban, hogy biztosra menjek. Erre egy rövid válasz helyett egy fél oldalas litániát kaptam, hogy mennyire lesz@rom, milyen paraszt vagyok stb... Aztán a neten sok esetben már az adatlapból is süt az agresszió (pl. "cukrász vagyok, ezt már ne kérdezd meg!"; "nagypapák balra!").

3. Kisugárzás: szavak nélkül is süt rólad az önutálat/ depresszió/ önimádat. Pl. van egy nő ismerősöm, sportos, műcsöcs, kozmetikus vagy fodrász hetente, trendi ruhák, emellé jól fizető munkája van. De olyan flegma, tipikus "resting b'tch" fejet vág, mintha mindig egy darab sz@rt kellene szopogatnia... Ehhez illően, kellően flegmán beszél mindenkivel legyen az nő vagy férfi, fiatal vagy idős. Évek óta kerülik a hapsik, néhány bátrabb néha megd.gja.

A kétségbeesés is ide tartozik: pl. sírva könyörögsz, hogy ha már nem akar 2 randi után elvenni, akkor legalább d.gjon meg.

4. Irreális elvárások: pl. nincs diplomád, de elvárod, hogy a hapsi topmanager legyen. Vagy csak a laza, kockahasú szépfiúk jönnek be, akikről süt, hogy semmi komolyat nem akarnak. Vagy csak az az igazi férfi, aki tud gitározni/ motorozni/ lovagolni stb.

5. Passzivitás: sose mozdulsz ki a munka-bolt-otthon háromszögből, az online ismerkedésben nem hiszel. Ha ki is mozdulsz, sose adsz senkinek semmi jelet, csak várod, hogy a semmiből felbukkanjon a lovag. Esetleg ismerkedéskor vagy passzív: hagyod, hogy a srác írjon/beszéljen monológokat, de te csak "aha... aha.."-val reagálsz.

6. Körülmények: nem mindegy, hogy egy tanyán vagy, ahol a legközelebbi szomszéd is 20 km-re van, vagy pedig a pesti belvárosban...

7. Fura szokás: 10 macska; hagyod hogy a kutya a szádból egyen; levágott kisujjakat gyűjtesz; mindenkit meg akarsz téríteni; durván drogozol stb.

8. Szerencse: ez a legdurvább, mert semmit sem tudsz tenni ellene. Semmi baj nincs veled, de egyszerűen vagy nem találkoztál olyannal, akivel hosszú távon is kijött volna a lépés vagy találkoztál vele, de foglalt (és a poén kedvéért egy tőled minden tekintetben rosszabb csajjal jött össze, aki még nem is becsüli a hapsit).

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

36F

2024. jan. 31. 00:15
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Kezdeményezni kell. Szóba elegyedhetnél a szomszéd fiúval, hova megy, mióta lakik ott, stb.

Ha valaki megtetszik, mindenképp adj neki valami gesztust, pár mondatot, stb.

2024. jan. 31. 01:18
 8/27 anonim ***** válasza:
58%
Egy kapcsolat tele van idegesítő dolgokkal. Te is akarsz idegeskedni? Légy szingli, bizd magad a sorsra.
2024. jan. 31. 05:42
 9/27 anonim ***** válasza:
30%
Megismerhetjük egymást! Össze járhatunk!
2024. jan. 31. 05:43
 10/27 anonim ***** válasza:
55%
Mert csak a tökéletes külsejű férfiakat veszed férfiszámba, pedig próbálkoznak nálad a szintednek megfelelőek.
2024. jan. 31. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!