29 hetes terhesen.Kérdés: ma el haladtam gyalog egy súlyosan bomló állat tetem mellett az utcán. Jól be lélegeztem a szagát. Lehet ebből gond a babára nézve?
Úr Isten, így vissza olvasva, tényleg túl toltam.
Igen, miután megszülök én is remélem, hogy le nyugszom, mert olyan dolgokat produkálok mostanában amiket még sosem.
Jaa, igen amúgy nem tettem hozzá, hogy egy nagy disznó tetemről volt szó. (Igazából az háborít fel az egészben, hogy oké oké, falun lakom, de a nyílt utcán fekszik az állat, gondolom napok óta, és h ezt így lehet?! Mármint gusztustalan és személy szerint engem ki akaszt, nyilván nem az hogy az állat elpusztult, hanem hogy ott van hagyva, emberek járnak el mellette, Furcsa)
De igen amúgy túl reagáltam az egészet. De köszi, hogy írtatok. 🙂
Nyugi! Semmi bajod nem lesz!
De megértem az undorodat.
Hehe, nagyon megértelek, én pár hete egy erősen oszló patkányhullát voltam kénytelen kikanalazni a terasz alól (félidős terhesen), az öklendezésig rosszul voltam tőle, utána legszívesebben a bőrömből is kibújtam volna.
De a józan eszem meggyőzött, hogy a miazma-elmélet túlhaladott és tudománytalan. Bűztől (így) nem lehet megbetegedni, csak az agyad figyelmeztet, hogy eszedbe se jusson mondjuk enni belőle.... A magzatot meg pont nem érdekli. Jól ki van ez találva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!