29 hetes terhesen.Kérdés: ma el haladtam gyalog egy súlyosan bomló állat tetem mellett az utcán. Jól be lélegeztem a szagát. Lehet ebből gond a babára nézve?
Persze, disznótetem...
Hol sétáltál, a dögkút mellett?
Hagyd oket kerdezo.teny,hogy hulye kerdes volt.az elso reakciom nekem is az volt,hogy atyauristen ez mi ez?de aztan visszagondoltam,hogy a ket terhessegem alatt micsoda piszlicsare dolgok miatt aggodtam,hat jot nevettem sajat magamon...
En nem fogok neked rosszat irni,mert nincsen miert.
Boldog babavarast kivanok ❤️
Halljátok, nem tudok mit mondani.
Bocsi, de most vagy nálam van gond, de én felét most nem is értem hogy min megy a vita. Vagy csak nálam nem dobja ki az összes be írt üzenetet.
Minden esetre nem szerettem volna ekkor vitát indítani!
Eltunt egy csomo valasz.vagy jelentette valaki vagy nem tudom.
Engem is jelentettek,de nem irtam semmi rosszat,csakhogy innen nem tudsz törölni semmit,a moderatorok torolnek
Ja így már értem. Nem akarom törölni amúgy se a kérdést! Ez van már kiírtam. Lehet nevetni, vagy szánni. Kinek mi tetszik. Én már nevetek rajta, és a férjemnek is megmutattam. Na ő is röhög, fejét fogja, persze jogosan.
Szép estét mindenkinek. 😊 Bocsi mégegyszer a vita indító kérdésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!