Hogyan élitek meg a terhességet egy nagyobb gyerkőc mellett?
2.5 év van köztük
Sehigy nem éltem meg. Túléltem. Pihenni? Azt sem tudtam mi az
Attól függ, mennyire nagy.
Egy iskolás mellett már azért sokkal jobb, ha tud egyedül enni, inni, wc-zni, fürdeni stb.
De egy pár éves mellett még katasztrófa, főleg ha rosszullétek is vannak.
Köszönöm a válaszokat :)
A kérdésem kategóriája "TERHESSÉG" volt, tehát nyilván azoknak a nőknek szólt, akik terhesek voltak, vagy jelenleg terhesek egy nagyobb gyerek mellett.
Áruld el, mit keresel itt? :D
6.
Patológiai eset az ilyen.
Péntek délután ahelyett, hogy a millió barátjával lenne és készülnének az esti buliba, esetleg valamelyik egzotikus nyaralásán lenne épp a phárjával, a gyakorin győzköd másokat, de leginkább saját magát, hogy a gyerek mekkora egy szar.
Szerinted? 😄
Én is túléltem, nem megéltem. Ezer dolgom volt, a nagyobbik gyerek is kicsi volt még, a munkám pörgős és építkeztünk. Nem volt ezzel semmi gond, az élet zajlik.
Kicsit off, de számomra mindig kicsit röhejes az a csillámpóni misztikum, amit sok anyuka von az egész terhesség köré, belső istennővel meg termetésharmóniával meg anyámkínja :D ez is egy életszakasz, de akinek van más dolga is, az halad az életével oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!