Mellfeszülés megszűnése Utrogestan mellett?
A mellfájdalmat a progeszteron és az ösztrogén felborult egyensúlya okozza. (magyarul a sok ösztrogénhez képest kevesebb progeszteron)
Azzal hogy szeded az utrogestant magasabb lett a progeszteron szintem meg szűnt a fájdalom.
Amúgy nem fáj egész terhesség alatt az ember melle... Nekem is csak a legeslegelején fájt, kB 1,5-2 hét után elmúlt, már a 15. héten járunk.
Értem, köszönöm! Valóban, az ösztrogén nagyon magas nálam, akkor ez lehet a magyarázat!
Semmit nem érzek, a mellfeszülés volt az egyetlen, igaz, pár napja teszteltem pozitívat.
Köszönöm a választ!
Nem tudok most így rögtön. Angol nyelvű dolgokat szoktam olvasgatni, fogalmam sincs hol olvastam és raktam össze a képet a mellfájdalomról. Nekem mindig fájt ovuláció után, ezért keresgéltem annak idején.
Inkább engedd el a témát. Ne kattog tüneteket, éld tovább az életed. Azzal hogy ezen rágódsz rosszabbat teszel.
Az is lehet terhes akinek fáj a melle és az is akinek nem, ez nem jelent semmit.
Szia! Köszönöm szépen, 6 hónapos a kislányom! ☺ A mellfeszülés sosem jött vissza és semmilyen tünetem nem volt a fáradtság mellett.
Ikrek voltak, de csak a kislányom maradt velünk. Nagyon magas volt a Hcg, ennek ellenére sem volt mellfeszülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!