Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek ismerkedéskor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek ismerkedéskor hogy bukik ki hogy már megint egy csóró pasiba futottak bele?

Figyelt kérdés

Konkrétan tényleg az a szint hogy csak sétálni akar mert még egy kávéra is alig van pénze a csávónak, vagy esőben gyalog közlekedik?

Hogy kell ezt elképzelni, milyen figurák vannak?

2024. jan. 29. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%
20# yachtklub, aukciók, gyémántboltok, reptér VIP váró, operabál, magánsziget stb
2024. jan. 29. 13:24
 22/26 A kérdező kommentje:

# 21

yach klubbokba csak bérlők mehetnek be. Nőként te hogy mész be ha nincs ott bérleted, yachtod?

2024. jan. 29. 13:29
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

19-es vagyok. Egy nagyobb város belvárosának a szélén élek, ez egy drágább környék, tehát akinek itt van ingatlana vagy itt bérel, az alapból nem csóró.

Talán a város egyik legdrágább termében edzem, szerintem aki annyira csóró, az nem jár oda, vagy pl. járok még pilatesre, az sem egy olcsó edzés, mondjuk oda nem nagyon járnak szerencsére férfiak.

Tömegközlekedésre ritkán szállok, mert mindenhova gyalogolok vagy biciklivel megyek, mivel közel van minden.

A barátaim, ismerőseim meg nyilván a hasonló szinten élnek, és velük veszem körbe magam.

2024. jan. 29. 13:35
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22# Nem csak bérlők mehetnek be, és nő sem vagyok, de ezt leszámítva nőknek sem tiltja semmi sem a klubtagságot, sem a hajózás/búvárkodás iránti érdeklődést. Vannak egyrészt akár egy fél napra is bérelhető cuccok is tagként, másrészt egy kisebb vitorlás, hajó egy középkategóriás autó árában van. Feleségem is szenvedélyes hajós, inkább az időigényét tekintve nem egy csóró hobbi.
2024. jan. 29. 13:41
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Nincs autója meg lakása akkor csóró.
2024. jan. 29. 14:46
 26/26 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk első kérdések közé tartozik hogy mivel foglalkozik és hol él. Később érintjük a saját lakás vagy albérlet témakört, családi hátteret… azért ezek alapján le le lehet szűrni, ha valakit ez a csóró/ nem csóró kérdéskör ennyire izgat. Telefon, okos óra manapság már bárki számára elérhető egy előfizetéssel hitelre, szerintem max tinik néznek ilyet a másikon és számít nekik “pénzes” kategóriába.
2024. jan. 29. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!