Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek ismerkedéskor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek ismerkedéskor hogy bukik ki hogy már megint egy csóró pasiba futottak bele?

Figyelt kérdés

Konkrétan tényleg az a szint hogy csak sétálni akar mert még egy kávéra is alig van pénze a csávónak, vagy esőben gyalog közlekedik?

Hogy kell ezt elképzelni, milyen figurák vannak?

2024. jan. 29. 09:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Ezt komolyan meg kell kérdezni? Miért is?

1. Te tudod, hogy mi a szakmád, mennyit keresel, és az sok vagy kevés. Nem itt kell megkérdezni.

2. Hazudhatod, hogy xy szakmában dolgozol, marha jó fizetésért. Ebben az esetben is két dolog lehet. 2/1: a csaj a pénzre megy, ezek szerint neked van, mosolyogva fogja meghívatni magát mindenre. Mivel a szex után eltűnsz, ezért addig húzza, amíg lehet, addig is fizetsz. Ha nem fizetsz, lepattint. 2/2: a csajt te érdekled, de ki fog dobni, mert hazudtál.

2024. jan. 29. 11:36
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

"általában a legnagyobb csóró, prolik menőznek az több 100 ezres hitelre felvett telefonjukkal. Normális ember a saját igényeihez mérten vesz mobilt, tehát én hiába engedhetnék meg magamnak legújabb iPhone-t, nem fogom megvenni, mert nincs rá szükségem."

Nőként teljesen egyetértek. Alapból számomra egy kicsit rad flag is, ha egy pasi felesleges eszközökre költ túl sok pénzt, csak mert az "menő", márkás, státuszszimbólum.

2024. jan. 29. 11:44
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem a külsőségek árulják el, hanem a gondolkodása és az életmódja. Ezért hülyeség, mikor egy pasi megpróbálja előadni, hogy van pénze. Azt hiszi, hogy a nő arra nedvesedik, hogy milyen kocsija van és mennyit keres. Hát nagyon nem...
2024. jan. 29. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Gazdagok is ezt csinálják.
2024. jan. 29. 11:55
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

9

Pl sori dolgozó gyárban! De ez sem feltétlen kizáró ok. Ha látom benne az intelligenciat, az ambiciót, örömmel randizom az illetővel. Ez nem fekete-fehér. Vagy, pl megkerdezem, hogy kivel él. De nem csak ezek számitanak! Általában 4-5 levélváltásból is levágom, hogy az illető csóró e.

2024. jan. 29. 11:55
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

13

Pontosan!

Pl. amikor a pasi előadja, hogy milyen bmw.je van. Kit erdekel? Bőven elég, ha van egy középkategóriás BIZTONSÁGOS autója...A gond akkor van, amikor semmilyen autója nincs

2024. jan. 29. 12:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#16 A legtöbb bmw is középkategóriás csak úgy szólok :D
2024. jan. 29. 12:25
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én láttam már csóringert merdzsóval ájfonnal. És láttam már felsőközéposztálybelit opellal androiddal
2024. jan. 29. 12:45
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem szoktam belefutni csóró pasikba, mert erős szűrőim vannak, és csak nagyon kevés férfival jutok el randiig, így azok nagyobb eséllyel értelmes, normális egzisztenciával rendelkező férfiak. Ez volt az online része a dolognak.

Az offline életben meg nem igen járok olyan helyekre, ahol sok csóró férfi lenne, szóval eleve nem is nagyon találkozom velük.

2024. jan. 29. 12:56
 20/26 A kérdező kommentje:

# 19

például milyen helyekre nem járnak csóró férfiak?

2024. jan. 29. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!